JäPS T12 ja Salpa T13 voittoihin aurinkoisessa Astrum Itä-Länsi Cup:ssa
Julkaistu: 29.04.2019 00.00

JäPS T12 ja Salpa T13 voittoihin aurinkoisessa Astrum Itä-Länsi Cup:ssa

Vuoden 2019 Astrum Itä-Länsi Cup sai lauantaina 27.4 nauttia upeasta huhtikuisesta kevätpäivästä. Turnauksesta muodostui hieno yli 300 vierailijan urheilutapahtuma, kun 16 joukkuetta taustajoukkoineen saapuivat aurinkoiselle Salon Astrum Stadionille.

Turnaus pelattiin kahdessa sarjassa: T12 (tytöt 2007) ja T13 (tytöt 2006). Molemmat sarjat saivat arvoisensa huipennuksen, kun turnauksen voitot ratkaistiin ylempien loppusarjojen viimeisissä otteluissa. T12 -sarjassa JäPS oli vielä ennen viimeistä peliä tasaisen lohkon neljäntenä (eli viimeisenä), ja ottelun vastustajalle NuPS:lle olisi riittänyt tasapelikin turnausvoittoon. Ottelu oli hieno, tasainen ja urheiluviihdettä parhaimmillaan. Määrätietoinen JäPS siirtyi ottelussa 1-0 johtoon, eikä NuPS raivoisasta takaa-ajosta huolimatta kyennyt enää tasoittamaan ottelua. Sarjan voittomitalit matkasivat siten Salosta Järvenpäähän.

T13 sarja oli kaiken kaikkiaan hyvin tasainen; yksi ylemmän jatkosarjan paikka jouduttiin jopa (valitettavasti) ratkaisemaan arvalla. Emäntäjoukkue Salpa oli muutaman poissaolon vuoksi joutunut lainaamaan neljä pelaajaa Lohjan Pallolta. Toisilleen vieraat pelaajat saivat salolais-lohjalaisen yhteispelin toimimaan nopeasti ja joukkue löysi ennen viimeistä peliään itsensä tilanteesta, jossa tasapisteissä ollut vastustaja FC Espoo olisi tarvinnut voiton noustakseen turnausvoittoon Salpan ohi. Kotiyleisön riemuksi Salpa sai ottelun puolivälissä punnerrettua pallon väkisin FC Espoon maaliin. Sisuuntunut FC Espoo painoi kovaa päälle, mutta ei kyennyt ohittamaan Salpan maalivahtia Venlaa.

Onnittelut JäPS:lle ja Salpalla voitoista! Päivän ehkä iloisin voittaja oli kuitenkin Wilma, joka voitti itselleen arpajaisten pääpalkinnon ja on nyt Suunto Spartan Sport Wrist HR (gold) -rannetietokoneen onnellinen omistaja.

Isoimmat kiitokset onnistuneesta tapahtumasta kuuluvat osallistuneille joukkueille, jotka olivat kaikki mukana hyvällä urheiluhengellä. Isot kiitokset myös tapahtuman sponsoreille, säänhaltijoille, ammattimaisille ja jämäköille tuomareille & pelinohjaajille, fanijoukoille, Astrum keskuksen Mama’s lounasravintolalle, sekä tietysti myös aina mahtavalle Salpan T06-08 talkooporukalle.

Lisää kuvia ja klippejä: Salpa T06-08 Instagram

Loppusijoitukset





Seuran uusimmat
Salon Palloilijat ry

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh: 044 - 7060234

email: toimisto@salpa.net


LY 0139538-2