Rantasesta osa-aikainen toiminnanjohtaja – Inkisestä D- ja E-tyttöjen ikäluokkavastaava
Julkaistu: 18.12.2020 00.00

Rantasesta osa-aikainen toiminnanjohtaja – Inkisestä D- ja E-tyttöjen ikäluokkavastaava

Aikaisemmin edustusjoukkueen valmennustiimissä sekä markkinoinnissa mukana olleen Daniel Rantasen rooli tulee hieman kasvamaan tulevaisuudessa, sillä entisen Länsi-Suomen piirin rahaston jakaman hallinnon kehittämiseen saadun tuen avulla Rantasen työnkuvaa monipuolistettiin. Rantanen itse avaa uutta rooliaan seuraavasti:

Meillä on SalPassa paljon hyviä juttuja käynnissä, mutta myös paljon parannettavaa. Etenkin tietynlaisessa organisoinnissa, jotta rajalliset resurssit saataisiin mahdollisimman tehokkaasti käytettyä. Tässä yritän jatkossa auttaa kykyjeni mukaan. Tottakai jatkuvasti ideoidaan myös uusia juttuja ja koitetaan miettiä miten toimintaa pystytään kehittämään entisestään. Mitään Amerikan temppuja ei tosin ole olemassa, vaan askel kerrallaan koitetaan parantaa jokaista osa-aluetta. Toivottavasti tämä näkyy konkreettisesti esimerkiksi ensi kauden Prisma-liigassa, johon haluamme panostaa entistä enemmän. Se on kuitenkin koko SalPa jalkapallon peruspilareita.” - Rantanen kertoo

Pitkään SalPan tyttöpuolella toiminut Venla Inkinen aloittaa vuoden 2021 alussa tyttöjen D- ja E-ikäluokkien ikäluokkavastaavana. Venla vastaa siis molempien ikäluokkien ja niihin kuuluvien joukkueiden vastuuvalmennuksesta. Venla suoritti juuri Palloliiton C+ koulutuksen, joka on lasten valmennuksen erikoiskoulutus. Sosiaalisen ja ahkeran Venlan voi bongata myös ala-asteiden Liikkis-kerhoista, joissa Venla toimii SalPan Liikkis-ohjaajana.

Tsemppiä molemmille tulevaan vuoteen!

#swansflytogether

Salon Palloilijat ry

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh: 044 - 7060234

email: toimisto@salpa.net


LY 0139538-2