F2-pojat osallistuvat tulevalla kaudella Turun Kortteliliigaan!
Julkaistu: 18.09.2020 00.00

F2-pojat osallistuvat tulevalla kaudella Turun Kortteliliigaan!

F2-poikien alkukausi on alkanut vilkkaissa merkeissä. Harjoittelurutiinit ovat tulleet tutuiksi ja joukkue odottaa innolla tulevan kauden pelejä. Täksi kaudeksi joukkue suuntaa Turun Kortteliliigaan, johon ilmoittauduttiin kahden peliryhmän voimin.


Harjoitttelu käynnistyi heti elokuun alussa ja siitä lähtien ollaan treenattu kaksi kertaa viikossa. Pojat ovat olleet kevään ja kesän tauon jälkeen täynnä intoa ja osallistumisaktiivisuus on ollut hyvällä tasolla. Uusia pelaajia on ryhmään tullut peräti kahdeksan kappaletta, joten nyt joukkueessa on peräti kaksikymmentäneljä (24) innokasta pelaajaa. Tämän myötä olikin perusteltua ilmoittautua TKL'aan kahdella joukkueella, että kaikille siunaantuu riittävästi peliaikaa.

Poikien ikäluokkien ja kilpailusääntöjen puitteissa ilmoittauduimme 2011-syntyneiden Haastaja-sarjaan. Valmennuksen on ollut todella vaikea arvioida tulevien pelien tasoa ja päätellä mikä olisi oikea sarjataso. Ryhmämme ikäjakauma on aikalailla puolet ja puolet 2011-2012 syntyneiden kesken, joten yli-ikäissäännöt olivat kynnyskysymys sarjan ikäluokkaa ja tasoa valittaessa. Päätimme lähteä varovaisesti tunnustellen liikkeelle syksyn osalta ja mahdollistaa kaikkien poikien pelaaminen ilman y-lupahärdellejä, joten valinta oli loppujen lopuksi helppo tehdä. Syksyn turnausten jälkeen on hyvä tarkistella pärjätäänkö vauhdissa mukana ja ilmoittaudutaan kevään sarjoihin sitten analyysin perusteella.

Peliryhmien nimistä järjestettiin poikien kesken nimikilpailu. Valmennus sai useita todella hyviä ehdotuksia ja pojilla tuntui olevan hyvä pilke silmäkulmassa. Lopulta valmennus päätyi valitsemaan peliryhmien nimiksi Jasun ehdottamat Boa ja Cobra.

Seuran uusimmat
Salon Palloilijat ry

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh: 044 - 7060234

email: toimisto@salpa.net


LY 0139538-2