Sääntökoulutus jäsenistölle 22.9
29.8.2018 15:33 Uutiset / Etusivu

Sääntökoulutus jäsenistölle 22.9.2018

Alkavan kauden ja sääntöuudistuksien kunniaksi järjestämme Salossa ilmaisen sääntökoulutuksen lauantaina 22.9.2018. Koulutus on tarkoitettu kaikille yli 15 vuotiaille salibandyn harrastajille tai tuomaroinnista kiinnostuneille.

Onko sinulla säännöt hallussa? Puhaltaako tuomari mielestäsi liian usein väärin? Kokisitko hyödyksi kerrata säännöt asiantuntijan kanssa?

Salossa on syyskuussa mahdollista päivittää omaa sääntötuntemustaan SalPan järjestämässä koulutuksessa. Viralliselta nimeltään kurssi on Erotuomareiden peruskoulutus 1 ja se on tarkoitettu lajin harrastajille sekä aloittaville erotuomareille. Seuramme kirjoissa puhumme kuitenkin Sääntökoulutuksesta ja tavoitteena on kasvattaa sääntötuntemusta harrastajien parissa. Haastammekin seuramme jäsenistöstä kaikki yli 15 vuotiaat osallistumaan koulutukseen.

Koulutuksen lähiopetuspäivä järjestetään 22.9.2018 Armfeltin koulun auditoriossa ja liikuntasalissa. Päivä alkaa auditorioon kokoontumisella klo 10.00 ja päättyy liikuntasalissa noin klo 18.00.

Kokonaisuudessaan koulutus koostuu kolmesta osiosta (kesto yhteensä 15 koulutustuntia):

1. Omatoimisesta verkko-opiskeluosiosta A1 ennen lähiopetuspäivää ja osiosta A2 lähiopetuspäivän jälkeen (kesto 5 koulutustuntia)
  2. Lähiopetuspäivästä B (kesto 7 koulutustuntia)
  3. Syventävästä verkkokoulutusosiosta (kesto 3 koulutustuntia)

Koulutukseen ilmoittaudutaan Suomisport-palvelun kautta omilla tunnuksillaan. Tässä suoralinkki tapahtumaan: https://tinyurl.com/y7enkpzx .

Koulutus antaa myös valmiuden toimia virallisena erotuomarina Salibandyliiton alaisissa sarjoissa. Tästä mahdollisuudesta ja sen yksityiskohdista lisää paikan päällä.