Kilpailuinfo - yksinluistelu

YKSINLUISTELIJAN KILPAILUINFO 2018-2019

HUOM! Päivityksiä tulossa lisenssien/kilpailupien ja kilpailuihin ilmoittautumisen osalta elokuussa...

LISENSSI/KILPAILULUPA

• Luistelija tarvitsee kilpailuja varten joko vakuutuksellisen lisenssin tai vakuutuksettoman kilpailuluvan (oma tapaturmavakuutus, joka korvaa taitoluistelun lajina). Vakuutuksellinen lisenssi tai oma tapaturmavakuutus tulee olla voimassa jo harjoittelukauden alkaessa.
  • Lisenssin ja kilpailuluvan voi lunastaa Taitoluisteluliiton ohjeiden mukaisesti.
  • Lisenssin/kilpailuluvan maksupäivämäärä ilmoitetaan SalPa Taitoluistelun nettisivujen kautta www.salpa.net -> Taitoluistelu-> linkki ilmoita lisenssin maksupäivä
  • Ilman lisenssiä/kilpailulupaa luistelijaa ei voida ilmoittaa kisoihin eikä testeihin. KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN
  • Kilpailukutsuihin pääsee SalPa Taitoluistelun nettisivuilta www.salpa.net ->Taitoluistelu -> Kilpailut -> kilpailutaulukko -> linkki järjestävän seuran sivulle
  • Kilpailutaulukkoon merkitään ne luistelijat, jotka ollaan ilmoittamassa kilpailuun ilmoitusjärjestyksessä. Luistelijan osallistuminen kisaan vahvistetaan nettisivujen kautta www.salpa.net ->Taitoluistelu -> Kilpailut -> vahvista osallistuminen tuleviin kilpailuihin. Kutakin kisaa kohden on annettu viimeinen ilmoittautumisen vahvistuspäivä, jonka jälkeen luistelijat ilmoitetaan kilpailuun. Valmentajat päättävät, missä järjestyksessä luistelijat ilmoitetaan kilpailuihin. Kaikki ilmoitetut luistelijat eivät aina mahdu mukaan kisaan. Valmentajat kuitenkin pyrkivät siihen, että kaikki luistelijat saisivat kauden aikana yhtä paljon kisoja. KILPAILUVAHVISTUS, KISAVALMENTAJA
  • Järjestävä seura lähettää kilpailuun osallistuville seuroille luistelujärjestyksen arvonnan jälkeen kilpailuvahvistuksen, jossa ilmoitetaan kilpailuun mukaan mahtuneet luistelijat. Kilpailuun vahvistetut luistelijat päivitetään nettisivujen kilpailutaulukkoon.
  • Kilpailutaulukkoon merkitään kisaan mukaan lähtevä valmentaja.

KILPAILUMAKSU

• SalPa Taitoluistelu maksaa osallistumismaksun kaikista vahvistetuista luistelijoista ja laskuttaa sen luistelijalta myöhemmin. Luistelijoilta laskutetaan myös tuomarikuluja 10 € tähtiarvioinnista ja 20 € ISU-arvioinnista. Interclub-kilpailuissa osallistumismaksu sisältää jo tuomarikulut.
  • Seura laskuttaa luistelijalta valintakilpailuihin osallistumisesta puolet toteutuneista osallistumis- ja tuomarikuluista. Mikäli luistelija osallistuu useampaan kuin kahteen valintakilpailuun (pojilla tämä mahdollisuus), hän maksaa itse ylimääräisten kilpailuiden kaikki kulut.

MATKAT JA YÖPYMINEN

• Luistelija on velvollinen huolehtimaan kuljetuksestaan kisapaikalle. Kannattaa sopia kimppakyytejä muiden kisailijoiden kanssa!
  • Kisaan mukaan lähtevä valmentaja kulkee kisamatkat luistelijoiden kyydissä. Kilpailupäivän ensimmäisenä ja viimeisenä luisteleva tarkistaa, tarvitseeko valmentaja kyydin kisapaikalle tai sieltä pois.
  • Luistelija on velvollinen tarvittaessa huolehtimaan yöpymisen järjestämisestä ja sen kustannuksista.
  • Seura maksaa valmentajan matka- ja yöpymiskustannukset, kun kyseessä on valinta-, loppu- tai aluemestaruuskilpailu.
  • Interclub -kilpailussa (esim. Wasa-cup, SilverSkate, Tikkurila Trophy) valmentajan mahdolliset matka- ja yöpymiskustannukset jaetaan osallistuvien luistelijoiden kesken.

SAIRASTUMINEN

• Mikäli luistelija sairastuu/loukkaantuu, eikä pysty osallistumaan kilpailuihin, on siitä ilmoitettava välittömästi kilpailuun mukaan lähtevälle valmentajalle. Lisäksi peruuntuminen ilmoitetaan myös kirjallisesti osoitteeseen kilpailut.salpataitoluistelu@gmail.com
  • Mikäli luistelija sairastuu kisaa edeltävänä iltana, tulee siitä ilmoittaa puhelimitse kisaan mukaan lähtevän valmentajan lisäksi kyseisen kilpailun johtajalle. Kilpailun johtajan yhteystiedot löytyvät ko. kilpailun kilpailukutsusta. Järjestävän seuran kisasivuille pääset SalPa Taitoluistelun nettisivujen kilpailutaulukon linkistä
  • Kilpailun järjestävä seura voi vaatia sairastumisesta lääkärintodistuksen, jossa näkyy sairauden alkamispäivä. Tällöin kisamaksua ei peritä. Ota yhteyttä kisan järjestävään seuraan lääkärintodistuksen tarpeesta. Mikäli vaadittavaa lääkärintodistusta ei ole, kisa laskutetaan normaalisti. Toimita lääkärintodistus kisan järjestävälle seuralle. Yhteystiedot löytyvät kyseisen kilpailun kilpailukutsusta. Järjestävän seuran kisasivuille pääset SalPa Taitoluistelun nettisivujen kilpailutaulukon linkistä.
  • Mikäli luistelija jää pois kilpailuista ilman hyväksyttävää syytä, hän on velvollinen maksamaan kilpailumaksun ja mahdolliset muut kustannukset (yöpymiset jne). Kilpailuista pois jääminen ilman hyväksyttävää syytä vaikuttaa seuraavan kilpailun ilmoitusjärjestykseen siten, että luistelija ilmoitetaan kisaan viimeisenä.

KISAPAIKALLA

• Luistelijan tulee olla kisapaikalla vähintään tuntia ennen oman suorituksen alkua.
  • Luistelijalla tulee olla mukana verryttelyasu, lenkkarit, luistimet, kisapuku ja 2 kpl ohjelmamusiikkilevyjä.
  • Luistelija ilmoittautuu kisapaikalle saavuttuaan valmentajalle. Musiikki jätetään kisajärjestäjän sille varaamaan paikkaan. Varamusiikki annetaan valmentajalle kisan ajaksi. Muista noutaa ohjelmamusiikit kisan jälkeen kilpailun järjestäjältä ja valmentajalta!
  • Vanhemmat: Kilpailijat tarvitsevat keskittymisrauhan. Vanhempia pyydetään oleskelemaan mahdollisimman vähän pukukopeissa, joissa tila ja keskittymisrauha tarvitaan luistelijoille ja valmentajille.
  • Katsojien ja luistelijoiden tulee kunnioittaa muita paikalla olijoita ja kannustaa kaikkia osallistujia!