Mehiläinen Salo Ice 2020
Julkaistu: 28.02.2020 00.00

Mehiläinen Salo Ice 2020

Leirillä jokaisella ryhmällä on päivittäin jääharjoituksia sekä oheis- ja/tai tanssiharjoituksia. Aikataulu pyritään laatimaan siten että päivät sujuvat ilman pitkiä taukoja.

Valmennus:
Leirin valmennuksesta vastaa: Susanna Koivisto, Fabrice Masachs, Tiina Huhtala ja muut SalPa taitoluistelun valmentajat sekä ohjaajat.

Leirillä on mahdollisuus yksityistunteihin (jää/koreografia 30 e/20 min) ja uuden kilpailuohjelman teettämiseen. Uuden kilpailuohjelman teettäminen omalla valmiilla musiikilla maksaa 150 e. Musiikin voi myös teettää 50 e lisähintaan. Yksityistuntien varaaminen: suskikoivisto@outlook.com

Leirimaksu:

Leirimaksu (leiri 1) sisältää: lounas, jää-, tanssi- ja oheisharjoitukset sekä Mehiläisen leirituote. Leiri toteutetaan päiväleirinä yhteistä majoitusta ei ole järjestetty. Jokaisella ryhmällä on ryhmävastaava, jonka kanssa vietetään leiripäivä. Leiriläisen tulee osata toimia myös omatoimisesti. Leirin hintaan sisältyy lounas, lisäksi kannattaa ottaa eväät mukaan.

Aikuisten leirimaksu (leiri 2) sisältää: lounaan, jää-, tanssi- ja oheisharjoitukset. Kaikille leiriläisille jaetaan Mehiläisen leirituote. Leiri toteutetaan päiväleirinä , yhteistä majoitusta ei ole järjestetty .

Ilmoittautuminen/lisätietoja:

www.salpa.net -> Taitoluistelu -> Tapahtumat -> Mehiläinen Salo Ice 2020

Viimeinen ilmoittautumispäivä leireille on 31.5.2020.

Kaikki leiriin liittyvät tiedustelut sähköpostilla -> suskikoivisto@outlook.com (tai puhelimitse 050-5250502).

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään 50€ varausmaksu, joka palautetaan, mikäli SalPa Taitoluistelu joutuu peruuttamaan leirin vallitsevasta tilanteesta johtuen. Loppuosa veloitetaan kesäkuun alussa. Mikäli ilmoittautumishetkellä ryhmä on jo täynnä, siitä ilmoitetaan ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä. Leiripaikkaa voi jäädä jonottamaan. Paikan vapautuessa siitä ilmoitetaan välittömästi.

Peruutukset:

suskikoivisto@outlook.com (tai puhelimitse 050-5250502)

Mikäli luistelija peruuttaa osallistumisensa leirille, luistelijalta veloitetaan 50% leirimaksusta. Lääkärintodistuksella palautetaan koko leirimaksu.

SalPa taitoluistelu pidättää itsellään oikeuden perua leirin, jos leirille ei ole viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautunut riittävää määrää luistelijoita tai vallitseva tilanne estää leirin järjestämisen. Mikäli joku on ennen peruutuspäivää maksanut puolet leirimaksusta tai koko leirimaksun, palautetaan rahat maksajalle.

Valokuvaus leirillä:

Leirillä otetaan valokuvia, joita saatetaan julkaista SalPa taitoluistelun facebookissa ja/tai SalPa taitoluistelun nettisivuilla. Jos sinun tai lapsesi kuvia ei saa julkaista, ilmoita siitä suskikoivisto@outlook.com

KESÄRIEMUA SALOSSA, TULE MUKAAN!

Seuran uusimmat
Salon Palloilijat ry

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh: 044 - 7060234

email: toimisto@salpa.net


LY 0139538-2