Kaikki irti vedonlyönnistä - tapahtuma!
11.7.2019 12:08 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Vedonlyöntiä!

Kaikki urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneet nyt kuulolla!

Ollaan saatu houkuteltua yks Suomen kovimpia pelianalyytikköjä ja todellinen futistietäjä Pete Käenmäki Saloon. Pete on tuttu telkkarin futisohjelmista. Tällä hetkellä hän toimii vedonlyöntiasiantuntijana iltalehdessä ja veikkauksella, sekä vetää suosittua jalkapallo podcastia tutkapari.

27.7. SalPan edustuksen pelin yhteydessä järjestetään Maran Klubilla tapahtuma klo 13:00 alkaen, jossa Pete käy läpi vedonlyöntiä yleisesti,välillä syödään ja sen jälkeen jatketaan brittifutiksen tulevan kauden perusteellisella ennakolla. Peteltä voi kysellä vinkkejä ja ideoita omaan pelaamiseen. Todella paljon mielenkiintoista asiaa.

Kaiken tän jälkeen mennään yhdessä katsomaan kakkosen SalPa-EPS peliä. Tapahtuman hinta 30€. Sisältää Peten tarinat, ruuan Maralla, sisäänpääsyn peliin ja yhden uutukaisen joutsenoluen pelissä. Ikärja K-18.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mukaan mahtuu 40 henkilöä. Ennakkomyyntiä toimiston kautta joko sähköpostilla: toimisto@salpa.net tai puhelimitse: 044 7060234.


Tervetuloa!   
Lisää uutisia
Salon Palloilijat
«  Heinäkuu   »
Kategoriat