Julkaistu: 29.11.2018 00.00

Uusi pelaaja

SalPa P07

Harjoitukset:

Kesäkaudella harjoittelemme Astrum-stadionilla Paukkulassa ja talvikaudella Urheilupuiston KHT:lla (kylmin aika myös salissa). Tarkista harjoitusajat joukkueemme sivuilta. Ole ajoissa paikalla harjoituksissa. Kaikki aloitusajat ovat alkulämmön aloitusaikoja eli silloin pelaajan pitää olla varusteet päällä ja valmiina aloittamaan treeni.

Harjoituksissa pojat käyttävät SalPan shortseja, treenipaitaa, valkoisia sukkia ja lämpötiloista riippuen mustaa kerrastoa alla sekä nappiksia ja säärisuojia. Kylmillä ilmoilla verkka-asu, takki ja tarvittaessa pipo ja hanskat. Myös vesipullo ja pallo mukaan!

Peliasut:

Poikien kotipeliasuun kuuluvat sini-valkoinen pelipaita, siniset shortsit ja valkoiset sukat. Vieraspeliasu on kokonaan punainen sukkia myöden. Lisäksi pelaajilla on oltava säärisuojat. Pallon koko on 4. Pelivarusteisiin tulevat painatukset tilataan varustevastaavan kautta. Salpan edustusvaatteet (Macron) tilataan yhteistilauksena, jotka organisoidaan varustevastaavan/joukkueenjohtajan kautta. Peleihin aina mukaan molemmat peliasut.

Vakuutus:

Pelaajalla tulee olla voimassa oleva vakuutus koko pelikauden. Vakuutuksen voi ostaa esim. lisenssin oston yhteydessä tai pelaajalla voi olla myös oma vakuutus (esim. tapaturmavakuutus). Tästä tarvitsemme erillisen ilmoituksen. Omasta vakuutuksesta kannattaa tarkistaa, että vakuutus korvaa myös jalkapallon kilpailutoiminnassa (ja harjoituksissa + pelimatkoilla) tapahtuvia vahinkoja.

Pelaaja ei voi osallistua peleihin, turnauksiin tms. tapahtumiin mikäli hän ei ole toimittanut jonkinlaista ilmoitusta voimassa olevasta vakuutuksesta. Ilmoituksen vakuutuksesta voi toimittaa suoraan joukkueenjohtajalle.

Piirisarjassa tarvittava pelilisenssi:

Pelaamme talvikaudella harjoituspelejä ja mahdollisia turnauksia. Kesällä mm. piirisarjaa 8v8 sekä erilaisia harjoituspelejä ja turnauksia. Piirisarjan peleihin tarvitaan voimassaoleva pelilisenssi. Sen voi ostaa Palloliiton sivuilta.

Valokuvaus ja kuvien julkaisu netissä:

Pojista otetaan erilaisia kuvia pitkin pelikautta sekä myös viralliset joukkue- sekä henkilökuvat. Joukkueenjohtaja tarvitsee tiedon siitä, saako poikaanne kuvata ja kuvan julkaista SalPan sivuilla ja somessa. Tämä asia kysytään yhteystietolomakkeessa.

Joukkueen varainkeruu:

Kotipeleissämme pidämme kahvilaa jonka tuotto käytetään joukkueen hyväksi. Kahvilaa pyöritetään vanhempien avustuksella. Kahvilavastaava organisoi kahvilatoimintaa. Kahvilan pyöritykseen tullaan laatimaan vuorolista, jota vanhempien toivotaan noudattavan. Mikäli vanhemmat eivät halua osallistua kahvilatoimintaan on heidän mahdollista maksaa vuotuinen ns. kahvilatoimenpidemaksu. Tämän suuruus päätetään vanhempainkokouksissa. Tällä hetkellä tuo summa on 70€/piirisarjakausi.

Joukkueelle on mahdollista myös hommata sponsoreita. Sponsoreiden on mahdollista saada esim. logonsa pelaajien treeni- tai pelipaitaan, verryttely-asuun tai shortseihin tai vaikkapa joukkueen kotisivulle. Sponsorisopimuksista voi tiedustella joukkueenjohtajalta.

Joukkueen yhteyshenkilöt:

Joukkueenjohtaja: annukka.tuominen@salpa.net p.040-5231072

Vastuuvalmentaja: tuukka.tuominen@salpa.net p.050-3130811

Seuran uusimmat
Salon Palloilijat ry

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh: 044 - 7060234

email: toimisto@salpa.net


LY 0139538-2