P13(-11), Hautaniemi (alempi haastaja)

FBC Turku - SalPa   4 - 6

Pohjoiskehän Koulu Rauma

FBC Turku - SalPa 25.11.2023 Raumalla

Raumalla Pohjoiskehän koululla oli sähköinen tunnelma heti aamulla. Me päästiin askiin klo 12 alkavassa ottelussa.

1. Erä

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, liekö sitten pitkä bussimatka tai jokin painanut senverran jaloissa että vastustaja aloitti maalinteon mutta vasta kun peliä oli pelattu jo lähes 12 minuuttia. Tasainen alku ja ennakoi tiukkaa peliä. Ensimmäinen erä päättyi 1-0 lukemiin joten nyt olisi meiltä löydyttävä seuraava vaihde, kakkoserä on yleensä ollut meille se vahvin erä!

2. Erä

Erä alkoi heti meidän hallinnalla ja Vanhatalo onnistui tasoittamaan pelin! Syöttöpiste merkattiin maalissa pelanneelle Riskille!

Nopeasti pelin hallinta oli nyt meillä ja vastustaja sortui jäähyyn, eipä siinä kestänyt kuin reilu 30 sekuntia kun Lahtinen vie meidät johtoon, syttöpiste ensimmäisen maalin tehneelle Vanhatalolle.

Erä jatkui tästä vähän rikkonaisena ja vastustaja sai nyt moottorin käyntiin. Ensin tasoitus 2-2 ja muutama sekunti myöhemmin 3-2 ja olemme taas taka-ajo asemassa. Eipä se mieliä lannistanut, Sottinen tasoittaa ottelun kun toista erää on pelattu reilu 5 min!

Peli aaltoili päästä päähän ja vastustaja saa pari hyvää paikkaa, Riski meidän tolppienvälissä pelaa hyvää ottelua ja pitää joukkueen pelissä mukana. 13 minuutin pelin jälkeen tilanteeksi muuttuu kuitenkin 4-3 ja taas olemme maalinverran tappiolla.

Eipä edellisestä ehdi kului kuin tasan minuutti kun Sottinen tasoittaa pelin jälleen, syöttöpiste Hautalalle!

Erätauolle mennään 4-4 tilanteessa.

3. Erä

Komeiden kuvioiden jälkeen Immonen vie meidät pitkästä aikaa johtoasemaan, Välikangas tarjoili ja hänelle syöttöpiste.

Vastustaja hakee vimmatusti tasoitusta mutta Riski meidän maalilla kestää yritykset! Jäähyt vastustajalle ja meille mutta ei maalia kumpaankaan päähän.

FBC ottaa maalivahdin pois ja hakee ratkaisua mutta pallo karkaa ja niin karkaa myös Halonen perään, hän viimeistelee tyhjiin lukemiksi 4-6! Syöttöpiste Vanhatalolle.

Tiukka peli mutta onnistuimme puristamaan voiton! Huomionarvoista että 8 pelaajaa meillä pääsi tehopisteille, se on hieno suoritus!