P13(-11), Hautaniemi (alempi haastaja)

SalPa - PöU Keltainen  5 - 4

Leaf -Areena

SalPa - PöU 02.12.2023 Leaf -areenalla

Syyskauden viimeinen ottelu! Panoksena ei enempää eikä vähempää kuin sarjataulukon ykkössija. Let's Go!

1. Erä

Hallinta hienoisesti meillä, tilanteita riittää kuitenkin kumpaankin päähän. Hienoja tilanteita ja paikkoja ja Immonen avaa pelin tekemällä ajassa 3:05 1-0 maalin hienolla kaukolaukauksella!

Pyöritys jatkuu eikä ehdi kulua edellisestä kuin reilu minuutti ja Sottinen onnistuu, syöttöpiste Vanhatalolle!

Peli aaltoilee päästä päähän ja käy selväksi että Pöytyän maalivahti on melkoisen kovassa vedossa tänään.

Pöytyä kaventaa 2-1 ajassa 11:06 ja pelissä on kova tunnelma.

Karppala ajelehtii maalille ja saa syötön Achrénilta, pallo on verkossa ja tilanne 3-1, hieno maali! Tästä ehtii kulua 20 sekuntia kun pallo meidän päässä ja verkko heilahtaa, vastustaja kaventaa taas ja tilanne on 3-2.

Ajassa 14:51 Hautala saa syötön Haloselta ja siirtää pallon maaliin! Tilanne on ensimmäiselle erätauolle mentäessä 4-2.

2. Erä

Toinen erä on tasainen, vastustajan maalivahti on todellakin kovassa kunnossa ja pitää maalinsa puhtaana melkein 14 minuuttia. Nimittäin Areva onnistuu lisäämään meidän johdon nyt lukemiin 5-2 syöttöpiste jälleen Haloselle!

Hienosti pelannut Jokinen meidän maalissa pystyy pysymään täysin koskemattomana, summeri soi ja taululla on 5-2 lukemat.

3. Erä

Syyskauden viimeinen erä ja nyt on vauhti päällä! Maalipaikkoja on ja laukaukset satelevat mutta Pöytyän maalivahti on todellakin muuri, ei mene mikään sisälle.

Vastustaja onnistuu kaventamaan pelin 5-3 tilanteeseen, ja tosissaan alkaa homma mennä jännäksi kun he onnistuvat vielä toistamiseen. Tilanne on jo 5-4 ja palloa ei saada millään Pöytyän maaliin vaikka yritystä ja tilanteita on hurja määrä. Ajassa 7:43 saamme jäähyn mutta alivoiman kestämme!

Vielä kaksi minuuttia ennen erän loppua vastustajan pelaaja karkaa läpiajoon, tuulennopea Immonen kuitenkin juoksee tämän kiinni ja ottaa pallon itselleen!

Pöytyä ottaa maalinsa tyhjäksi vielä viimeisellä minuutilla mutta eivät enää onnistu joten loppunumerot 5-4 jäävät voimaan!

Pöytyän maalivahdille kirjataan ottelusta 39 torjuntaa! Meidän pelistä mainio suoritus on se että vaikka tämänhetkinen joukkue on lukumäärältään pieni mutta sitäkin laadukkaampi. Vaikka teimme pelissä 5 maalia niin pisteille pääsi 8 pelaajaa!

Tällä voitolla varmistimme nyt Alemman Haastajasarjan voiton! Upea suoritus, onnea pelaajille ja valmentajille!