SBS Littoinen - SalPa   7 - 10

Nakkilan Liikuntahalli

SBS Littoinen - Salpa 12.11.2023 Nakkilan Liikuntahalli

1. Erä

Peli alkoi suoraan sanoen aika tahmeasti. Vastustaja liikkui paremmin ja hallitsi aluksi pelitapahtumia. Maalivahti Riskille kertyi heti torjuntoja mutta vastustaja oli karannut 5 min pelin jälkeen jo 2-0 johtoon.

Loppua kohden meidän peli kyllä alkoi löytää sitä tuttua tekemisen tasoa ja Hautalan (syöttäjä Sottinen) sekä Immosen (suoraan vapaalyönnistä) maaleilla päästiin erätauolle kuitenkin 2-2 tilanteessa.

2. Erä

Toiseen erään tuli meiltä sisuuntunut joukkue. Vastustaja pääsee kuitenkin ylivoimalle ja vaikka maalivahti Riski pelaa hyvää ottelua, niin nyt vastustaja siityy jälleen johtoon 3-2.

Vain 30 sek edellisestä ja saamme sisäänlyönnin, Immosen lyönti tulee suoraan Achrénin lapaan ja tämä ei erehdy! Peli on taas tasan.

Ajassa 8:37 meidän todella pitkän vaihdon jälkeen vastustaja pääsee jälleen johtoasemaan. Sitten ilmeet meidän vaihtopenkillä muuttuvat ja peli kääntyy meille. Vain 30 sek ja Sottinen tasoittaa pelin 4-4 syöttöpiste Vanhatalolle.

Kelloon ei ehdi tulla kuin muutama minuutti lisää, ajassa 11:25 ensin Vanhatalo siirtää meidän ensimmäistä kertaa tässäpelissä johtoon! Sottiselle jälleen syöttöpiste. Lähes heti perään suoraviivaisen hyökkäyksen jälkeen Blomqvist tehtailee tilanteeksi 4-6 syöttöpiste Achrén. Eikä taas ehdi kulua kuin alle minuutti ja Moukolainen napauttaa pallon vastustajan verkkoon Blomqvistin syötöstä! Taas ei ehdi kulua kuin alle minuutti ja Halonen onnistuu tärkeässä paikassa ja komea laukaus uppoaa vastustajan verkkoon, tilanne on yhtäkkiä 4-8! Syöttöpiste tuohon maaliin Sottiselle.

3. Erä

Pelin hallinta on meillä heti erän alussa mutta Littoinen kaventaa tilanteeksi 5-8.

Eipä tuosta vielä lannistuttu ja Lahtinen siirtää vuorenvarmasti pallon verkkoon, syöttöpiste Hautalalle.

Littoinen taistelee ja saa hyvän paikan, Riski torjuu mutta jatkotilanteesta pallo pomppii maaliin, tilanne on 6-9 ja peliaikaa on vielä 10 min jäljellä.

Ajassa 8:53 Lahtinen viimeistelee Hautalan syötöstä 6-10 maalin!

Littoinen onnistuu vielä kaventamaan pelin tilanteeksi 7-10 kun kolmatta erää on pelattu 14:00 Ja kun tämä jää ottelun viimeiseksi tilastomerkinnäksi niin se on myös ottelun lopputulos!

Kuuden pelatun ottelun jälkeen olemme sarjataulukossa nyt johtoasemassa!