Lennetään yhdessä -rahasto

SalPa Jalkapallo on keskeinen liikuttaja Salossa ja tavoitteenamme on tarjota luonteva toimintaympäristö kaikille lapsille ja nuorille. Lennetään yhdessä -rahaston avulla pyrimme takaamaan kaikista vähävaraisimmillekin Joutsenille mahdollisuuden harrastaa ja kokea liikunnan riemua jalkapallon parissa. Yhdessä pystymme takaamaan, ettei yksikään lapsi tai nuori syrjäydy taloudellisista syistä!

Rahastosta jaetaan tukea jalkapallon toimintamaksuihin taloudellisin perustein. Lopullisen päätöksen tuen myöntämiselle tekee SalPa Jalkapallon johtokunta. Tukea voi hakea maksimissaan yhdelle jalkapallokaudelle kerrallaan. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen: toimisto@salpa.net ja hakemuksesta lisätietoja antaa SalPa Jalkapallon seurakehittäjä Otto Tapanainen (otto.tapanainen@salpa.net)

Lennetään yhdessä -rahaston perustaminen mahdollistettiin hakemallamme tuella Palloliitolta. Haluamme pystyä takaamaan kaikille salolaisille lapsille ja nuorille tukea myös tulevaisuudessa ja sen takia kaikki tuki rahastolle on äärimmäisen tärkeää. Lähde siis mukaan tähän positiiviseen hankkeeseen lahjoittamalla vapaavalintaisen tukisumman tilille: FI93 5410 0220 3104 71 viitteellä: 300108

Pienikin lahjoitus on askel eteenpäin! Mukana jo mm: Istanbul Kebab, Mara Catering, Lions Club Salo, Suomen Palloliitto, Jame-Shaft Oy...

#SwansFlyTogether