Kesän ajan keskiviikkoisin pyörivä extraharjoitus valituille pelaajille. Ensimmäiset Taitokoulu harjoitukset pidetään keskiviikkona 18.5.

Taitokoulu on tarkoitettu valituille 2011-2012 syntyneille SalPalaisille.
 Lomake sulkeutuu 31.08.2022 12.00
Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen, suosittu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Valtakunnallinen Perhefutis-toiminta on osa Palloliiton Volkswagen-yhteistyökumppanuutta.

SalPan Perhefutiksesta vastaa varhaiskasvatuksen ammattilainen Henni Vuorinen. Henniä tukee vaihdellen SalPan liikunta-alan ammattilaiset Venla Inkinen, Otto Tapanainen sekä oppisopimusopiskelija Sara Ruostesaari.

Toiminta on tarkoitettu 2019-2020 vuonna syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Mukana on siis oltava aina vähintään yksi aikuinen lasta kohden. Hinta koko toiminnasta on 30e ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta sisältää SalPan korttelipassin, vakuutuksen ja ohjauksen.

Perhefutis pidetään aina tiistaisin klo 17:00-17:45 SalPan omalla Valmet Automotive Areenalla Paukkulassa. Ensimmäinen kerta pidetään 12.4. Perhefutis on lomalla 22.6-1.8 ja jatkuu jälleen 2.8.

Lisätietoja Otto Tapanaiselta,
puhelin: 0400 949625 tai email: otto.tapanainen@salpa.net
 Lomake sulkeutuu 30.09.2022 12.00
SalPan harrastefutis alkaa! Toiminta on tarkoitettu 16+ kaiken tasoisille jalkapallosta innostuneille. Lajitaustaa ei tarvita. Toiminnasta vastaa SalPan Matias Willgren. Ohjelmassa rentoa pelailua ja yhdessäoloa.

Harjoitukset aina tiistaisin 20:15-21:15 SalPan omalla Valmet Automotive Areenalla. Ensimmäiset treenit pidetään tiistaina 19.4.

Hinta koko kaudesta on 19e + SalPan jäsenmaksu 30e.

Mikäli olet maksanut ry:n jäsenmaksun 2022 tai olet seuran ainaisjäsen valitse maksuvaihtoehdoista 19e, muussa tapauksessa valitse 49e vaihtoehto.
 Lomake sulkeutuu 31.08.2022 12.00
PRISMA-liiga on 4-12 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu jalkapallokortteliliiga.

PRISMA-liigan hinta on helmikuun ajan 85e ja sen jälkeen 95e. HUOM! Supermikrot (2017-2018 syntyneet) ilmoittautuu erillisen ilmoittautumisen kautta. www.salpa.net -> ilmoittautuminen -> jalkapalloleikkikoulu. (hinta 50e)

Osallistumismaksu sisältää jäsenmaksun, lisenssin, vakuutuksen, ohjauksen, pelitoiminnan, avajaiset & päättäjäiset sekä pelipaidan omaksi.

Ikäkausijoukkueessa pelaavat (esim. SalPa P12) ilmoittaudu tätä kautta. SalPalaisten osallistumismaksu Prisma-liigaan on 25e

Muiden seurojen osallistumiset voi ilmoittaa suoraan yhdyshenkilö -> Otto Tapanaiselle, sposti: otto.tapanainen@salpa.net

HUOM! Ilmoittautuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä!

Lisätiedot liigavastaava Sasha Strekalovskiylta -> sposti: sasha@salpa.net / puhelin: 0458435919
Oletko kiinnostunut jalkapallon tuomaroinnista ja lisätienestistä?

Prisma-liiga tarvitsee tänäkin kesänä uusia ja vanhoja innokkaita pelinohjaajia!

Ota rohkeasti yhteyttä Sashaan (045-8435919 tai sasha@salpa.net), lähde mukaan pelinohjaajaksi ja ota kaverisikin!

Pelinohjaajat saavat pelinohjaajakoulutuksen (alaikäraja 09-synytyneet). Koulutus järjestetään la 9.4. klo 13.00-15.00 Salon lukiolla.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.4
SalPa perusti syksyllä uuden ikäkausijoukkueen 2014-2015 syntyneille tytöille ja pojille! Ilmoittaudu mukaan ja tule kokeilemaan laadukasta toimintaamme! Testata saa kuukauden verran, ennen kun toimintaan tarvitsee sitoutua.

Joukkuetta valmentaa SalPan ammattivalmentaja Alexander "Sasha" Strekalovskiy. Sasha antaa lisätietoja -> puhelin: 045 8435919 tai sposti: sasha@salpa.net
Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan mukaan SalPan toimintaan. Otamme yhteyttä teihin ilmoittautumisen jälkeen, jotta voimme keskustella mistä olette kiinnostuneita :) Lomakkeen voi täyttää uusi pelaaja tai esimerkiksi valmennuksesta kiinnostunut aikuinen tai nuori!

Tervetuloa mukaan SalPa Jalkapallon toimintaan!