Valmennuspäällikkö Ilkka Virtanen vetää 8 lisätreenitapahtumaa tiistaisin ja torstaisin 10:00-11.30 viikoilla 23, 24, 25 ja 26. Treenit SalPan Valmet Automotive Areenalla.

Mukaan valitaan 28kpl tavoitteellista pelaajaa, mukaan voi ilmoittautua kaikki.

Hinta SalPalaisilta 25e ja 35e ei-SalPalaisilta.
SalPa aloittaa harrastefutistoiminnan 16+ vuotiaille kaiken tasoisille jalkapallosta kiinnostuneille. Lomakkeen kautta voit ilmoittautua toimintaan mukaan. Ilmoittautumisen jälkeen sinut lisätään whatsapp-ryhmään, jossa saat lisätietoa toiminnasta. Vetäjänä toimii SalPan juniorivalmennuspäällikkö Matias Willgren. Toiminta on täysin ilmaista ja ilmoittautuminen ei velvoita mihinkään.

Lisätietoja toiminnasta Matiakselta -> sposti: matias.willgren@salpa.net tai puhelin: 0445649460

Tervetuloa mukaan nauttimaan kuningaslajista rennolla fiiliksellä!
Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan mukaan SalPan toimintaan. Otamme yhteyttä teihin ilmoittautumisen jälkeen, jotta voimme keskustella mistä olette kiinnostuneita :) Lomakkeen voi täyttää uusi pelaaja tai esimerkiksi valmennuksesta kiinnostunut aikuinen tai nuori!

Tervetuloa mukaan SalPa Jalkapallon toimintaan!
Oletko kiinnostunut jalkapallon tuomaroinnista ja lisätienestistä?

Prisma-liiga tarvitsee tänäkin kesänä uusia ja vanhoja innokkaita pelinohjaajia!

Ota rohkeasti yhteyttä Sashaan (045-8435919 tai sasha@salpa.net), lähde mukaan pelinohjaajaksi ja ota kaverisikin!

Pelinohjaajat saavat pelinohjaajakoulutuksen (alaikäraja 08-synytyneet). Koulutuksesta ilmoitetaan myöhemmin osallistujille.
SalPan 2016-2017 -syntyneiden jalkapalloleikkikoulu alkaa tiistaina 20.4.2021 Valmet Automotive Areenalla.

Harkat tiistaisin klo 17:00 - 17:45. Leikkikoulupäivät ovat (20.4. - 15.6.) ja (20.7. - 31.8.).

Leikkikoulunhinta on 50,- €.

HUOM! Ilmoittautuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä!

Lisätietoja leikkikoulusta antaa: Matias Willgren, matias.willgren@salpa.net, 044 5649460.
PRISMA-liiga on 4-12 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu jalkapalloliiga.

PRISMA-liigan hinta on 100€ (S-etukortilla 95€), poikkeuksena uusi 4-5 - vuotiaille tarkoitettu Supermikrot-sarja, johon osallistumismaksu 50€. HUOM! Supermikrot ilmoittautuu erillisen ilmoittautumisen kautta. www.salpa.net -> ilmoittautuminen -> jalkapalloleikkikoulu.

Osallistumismaksu sisältää jäsenmaksun, lisenssin, vakuutuksen, ohjauksen, pelitoiminnan sekä pelipaidan omaksi.

Ikäkausijoukkueessa pelaavat (esim. SalPa P09) ilmoittaudu tätä kautta. SalPalaisten osallistumismaksu Prisma-liigaan on 30€ (S-etukortilla 25€). Laittakaa ruksi kohtaan "Pelaan tällä hetkellä SalPassa jalkapalloa".

Halikko, Kiekkohait, Kisko, Marttila, Muurla, Perniö, Pertteli, Suomusjärvi, Tarvasjoki ja Wilpas ilmoittautuminen Prisma-liigaan oman seuran yhdyshenkilön kautta.

HUOM! Ilmoittautuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä!
Salon Palloilijat kutsuu teidät SalPa Cup 2021 turnaukseen Salon upeille kentille 3. - 4.4..2021.

Pelimuodot: 8v8 ja 5v5.

Hinnat: E-sarjat 80,- ja F-sarjat 60,-. Osallistumismaksu laskutetaan ennen turnausta.

Lisäinfo: Sasha Strekalovskiy, 045 8435919, sasha@salpa.net
Kausi 2021 lähestyy! Lähde mukaan kannustamaan Joutsenlaumaa ja nappaa itsellesi kausikortti miesten edustusjoukkueen kakkosen B-lohkon kotiotteluihin!

Kausikortteja on tarjolla kaksi erilaista:

Tuki-Kausari: Hinta 99€ (Oikeuttaa kaikkiin edustuksen otteluihin sekä peleissä kahviin ja pullaan + SalPan kaulaliina/pipo)

Normaali kausikortti: Hinta 30€ (Oikeuttaa kaikkiin ensi kauden edustuksen otteluihin)

Olemme asettaneet varsin kunnianhimoisen tavoitteen myydä 300 kappaletta kausikortteja ennen tulevan kauden alkua. Huutele siis naapurillekin korteista! Päivitellään somessa laskuria, miten kortteja menee kaupaksi. Ja ollaan rehellisiä, meni sitten hyvin tai huonosti

Kausareita voi ostaa nettisivujemme kautta tai suoraan toimistolta.
Kykykoulu 2007 ja 2008 syntyneille tytöille ja pojille. Kykykouluun voi ilmoittautua kaikki halukkaat. Tarkoitus on kasata motivoitunut ryhmä, joka haluaa harjoitella extraa. Kaikki ilmoittautuneet eivät välttämättä pääse mukaan, lopulliset pelaajavalinnat tekee Matias Willgren. Harjoitukset alkavat syyskuun toinen viikko (tiistaina 8.9 klo 17:45-19:00) ja valmennuksesta vastaa SalPan ammattivalmentajat. Hinta 30e, joka sisältää 10 kpl harjoituksia. Harjoitukset kerran viikossa tiistaisin 17:45-19:00.