Lomake sulkeutuu 30.09.2024 12.00

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen, suosittu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

SalPan Perhefutiksesta vastaa varhaiskasvatuksen ammattilainen Henni Vuorinen. Henniä tukee vaihdellen SalPan liikunta-alan ammattilaiset sekä SalPan nuoret kesätyöntekijät. SalPan Perhefutis palkittiin vuonna 2023 Salon Pelastakaa Lapset - vuoden Lapsellinen Teko palkinnolla.

Toiminta on tarkoitettu 2021-2022 vuonna syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Mukana on siis oltava aina vähintään yksi aikuinen lasta kohden. Hinta koko toiminnasta on 49e (helmikuun ajan 45e) ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta sisältää SalPan korttelipassin, vakuutuksen ja ohjauksen.

Perhefutis pidetään aina tiistaisin klo 17:00-17:45 SalPan omalla Valmet Automotive Areenalla Paukkulassa. Ensimmäinen kerta pidetään 23.4. Perhefutis on lomalla 19.6-29.7 ja jatkuu jälleen 30.7.

KUN ILMOITTAUDUT JA MAKSAT - ODOTA RAUHASSA ETTÄ SINUT OHJATAAN MAKSUKOHTAAN - ÄLÄ PÄIVITÄ SELAINTA!

Lisätietoja SalPan toiminnanjohtaja Otto Tapanaiselta,
puhelin: 0400 949625 tai email: otto.tapanainen@salpa.net

Lomake sulkeutuu 31.08.2024 12.00

SalPan pitkäaikainen korttelisarja Prisma-liiga konsepti päättyi viime kesään. SalPassa halutaan kuitenkin jatkaa entistä laadukkaammin matalankynnyksen toimintaa! Sitä varten seura järjestää tiistai-iltaisin pelitoimintaa koko kevään, kesän ja syksyn ajan. Toiminnan sisältö koostuu harjoittelusta, leikeistä ja peleistä. Lisäksi kauden aikana yhteistyöseurat Perttelin Peikot ja FC Cobrat Kiskosta tulevat vierailulle peli-iltoihin.

Mukaan SalPa kutsuu kaikki 2018 syntyneet tytöt ja pojat sekä 2015-2017 syntyneet, jotka eivät ainakaan vielä halua mukaan SalPan ikäkausijoukkuetoimintaan. Ohjaajina toimivat SalPan työntekijät ja liikunnanohjaajat. Tukena toiminnassa on myös seuran omista junioreista palkatut kesätyöntekijät.

Toimintaa järjestetään Paukkulan nurmella ja/tai Paukkulan tekonurmella. Peli-ilta toiminta alkaa tiistaina 23.4 ja se pidetään aina Paukkulassa. Peli-iltatoiminnan päivä on aina tiistai ja kellonaika 18:00-19:00.
Toiminta on kesälomalla 19.6-29.7 ja toiminta jatkuu jälleen 30.7. Liikuntakertoja tulee keväällä 9kpl ja syksyllä 6kpl.

Hinta toiminnalle on helmikuun loppuun asti 65,00€ ja siitä edespäin 69,00€.

Tervetuloa mukaan nauttimaan matalankynnyksen toiminnasta!

Lomake sulkeutuu 31.08.2024 12.00

Tervetuloa mukaan SalPan ja Mehiläisen Jalkapallo-leikkikouluun! Leikkikoulu on tarkoitettu 2019-2020 syntyneille tytöille ja pojille. Leikkikoulun hinta on helmikuun loppuun asti 49e, jonka jälkeen 59e.

Leikkikoulu alkaa tiistaina 23.4 ja se pidetään aina SalPan omalla Valmet Automotive Areenalla Paukkulassa. Leikkikoulupäivä on aina tiistai ja kellonaika 17:00-17:45.
Leikkikoulu on kesälomalla 19.6-29.7 ja toiminta jatkuu jälleen 30.7. Liikuntakertoja tulee keväällä 9kpl ja syksyllä 6kpl.

Leikkikoulun vastuuohjaajana toimii SalPan juniorivalmennuspäällikkö Matias Willgren. Hänen tukenaan ohjaajina toimivat SalPan kesätyöntekijät.

Leikkikoulussa tutustutaan jalkapalloon, harjoitellaan liiketaitoja sekä pelataan & leikitään turvallisesti huippuohjaajien johdolla. Matias antaa mielellään lisätietoja puhelimitse (044 5649460) sähköpostitse (matias.willgren@salpa.net)

Lämpimästi tervetuloa kaikille mukaan!

Lomake sulkeutuu 31.05.2024 12.00

SalPa perusti syyskuussa uuden ikäkausijoukkueen 2016-2017 syntyneille tytöille ja pojille! Ilmoittaudu mukaan ja tule kokeilemaan laadukasta toimintaamme! Testata saa kuukauden verran, ennen kun toimintaan tarvitsee sitoutua. Joukkue treenaa tällä hetkellä 2 kertaa viikossa salissa ja kun sää lämpenee, siirrymme ulos tekonurmelle.

Joukkuetta valmentaa SalPan ammattivalmentaja Venla Inkinen. Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa toiminnanjohtaja Otto Tapanainen (puh: 0400949625 / email: otto.tapanainen@salpa.net)
Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan mukaan SalPan toimintaan. Otamme yhteyttä teihin ilmoittautumisen jälkeen, jotta voimme keskustella mistä olette kiinnostuneita :) Lomakkeen voi täyttää uusi pelaaja tai esimerkiksi valmennuksesta kiinnostunut aikuinen tai nuori!

Tervetuloa mukaan SalPa Jalkapallon toimintaan!
Salon Palloilijat ry

Helsingintie 18, 24100 SALO