SalPa perustaa syksyllä uuden ikäkausijoukkueen 2014-2015 syntyneille tytöille ja pojille! Ilmoittaudu alustavasti mukaan ja tule kokeilemaan laadukasta toimintaamme! Testata saa kuukauden verran, ennen kun toimintaan tarvitsee sitoutua.

Harjoitukset jatkuvat marraskuussa ti klo 17:45-19:00 ja pe 16:30-17:45 SalPan Valmet Automotive Areenalla ja joukkuetta valmentaa SalPan ammattivalmentaja Alexander "Sasha" Strekalovskiy. Sasha antaa lisätietoja -> puhelin: 045 8435919 tai sposti: sasha@salpa.net
SalPa aloittaa harrastefutistoiminnan 16+ vuotiaille kaiken tasoisille jalkapallosta kiinnostuneille. Lomakkeen kautta voit ilmoittautua toimintaan mukaan. Ilmoittautumisen jälkeen sinut lisätään whatsapp-ryhmään, jossa saat lisätietoa toiminnasta. Vetäjänä toimii SalPan juniorivalmennuspäällikkö Matias Willgren. Toiminta on täysin ilmaista ja ilmoittautuminen ei velvoita mihinkään.

Lisätietoja toiminnasta Matiakselta -> sposti: matias.willgren@salpa.net tai puhelin: 0445649460

Tervetuloa mukaan nauttimaan kuningaslajista rennolla fiiliksellä!
Tämän lomakkeen avulla pääset ilmoittautumaan mukaan SalPan toimintaan. Otamme yhteyttä teihin ilmoittautumisen jälkeen, jotta voimme keskustella mistä olette kiinnostuneita :) Lomakkeen voi täyttää uusi pelaaja tai esimerkiksi valmennuksesta kiinnostunut aikuinen tai nuori! 

Tervetuloa mukaan SalPa Jalkapallon toimintaan!