​UUDEN JOPOX+ SOVELLUKSEN KÄYTTÖÖNOTON OHJEISTUS
P15 (2009)Julkaistu: 26.10.2023 20.30

​UUDEN JOPOX+ SOVELLUKSEN KÄYTTÖÖNOTON OHJEISTUS


Vanhan Jopox sovellusversion käyttö päättyy

Vanhan Jopox sovellusversion käyttö päättyy lopullisesti 30.11.2023. Tämän jälkeen vanha sovellus ei enää toimi, eikä sitä voi käyttää Pukukopin perustoimintojen osalta.

UUDEN JOPOX+ SOVELLUKSEN KÄYTTÖÖNOTON OHJEISTUS

Vanhassa Jopox sovelluksessa, sekä Pukukopin selainversiossa seuran kotisivuilla on ALOITA TÄSTÄ-linkki


Ohjeita seuraamalla käyttäjä lataa sovelluksen, luo Jopox+ sovelluksessa itselleen uuden Jopox-tilin sekä lisää joukkueen/ryhmän sovellukseen seura-avaimella.


ALLA UUDEN APPIN UKK
  • Tekevätkö kaikki käyttäjät uuden Jopox-käyttäjätilin? - Kyllä. Kaikki käyttäjät tekevät uuden sovelluksen kautta uuden Jopox-käyttäjätilin jolla kirjaudutaan vain ja ainoastaan sovellukseen.
  • Toimiiko vanhat Jopox seuratunnukset edelleen? - Kyllä. Vanhoilla Jopox seuratunnuksilla kirjaudut edelleen seuran kotisivujen kautta ylläpitoon tai Pukukopin selainversioon.
  • Jääkö vanha Jopox sovellus kokonaan pois? - Kyllä. Vanha Jopox sovellus ei löydy enää sovelluskaupoista ja sen käyttö päättyy 30.11.2023.
  • Minulla on useita seuratunnuksia eri Jopox seuroihin. Saanko kaikki jatkossa yhden tunnuksen alle sovellukseen? - Kyllä. Kun luot itsellesi uuden Jopox-käyttäjätilin uudessa Jopox+ sovelluksessa, voit seura-avaimien avulla lisätä sinne useita seuroja, joukkueita sekä ryhmiä. Jatkossa hallinnoit kaikkea yhdellä omalla Jopox-käyttäjätilillä ja voit helposti siirtyä Pukukopista toiseen.
  • Sain herjan "Nimet eivät täsmää". Mikä avuksi? - Nimesi seuran rekisterissä on eri kuin se millä teit uuden Jopox-käyttäjätilin. Kirjaudu seuran kotisivujen kautta seuratunnuksillasi ja tarkista OMAT TIEDOT-osiosta, että nimi on sama kuin se millä loit Jopox-käyttäjätilin.
  • Olen tähän saakka kirjautunut lapseni nimellä eli harrastajana Jopoxiin. Miten saan itselleni omat vanhemman tunnukset? - Pyydä seuraa tai ryhmäsi ylläpitäjää kutsumaan sinut Jopoxiin vanhempana. Saat kutsun sähköpostiisi, pääset luomaan seuratunnuksen ja saat seura-avaimen. Lisää seura-avain Jopox-käyttäjätilillesi uuteen Jopox+ appiin.
  • Seura-avaimeni voimassaoloaika päättyi. Miten saan uuden? - Seura-avain on voimassa aina 24h kerrallaan. Voit luoda uuden seura-avaimen kirjautumalla seuran kotisivujen kautta seuratunnuksilla Pukukopin selainversioon ja luoda itsellesi uuden seura-avaimen. Seura-avaimen voi luoda myös vanhan Jopox-sovelluksen kautta mihin kirjaudutaan myös seuratunnuksilla - tämä vaihtoehto on voimassa toistaiseksi.
  • Muuttuuko Jopox nyt jotenkin kokonaan? Ei. Ainoastaan uusi Jopox+ sovellus ja sen myötä uusi Jopox-käyttäjätili ovat ne muutokset. Vanhat seuratunnukset toimivat edelleen seuran kotisivuilta kirjautuessa, Pukukopin selainversio on olemassa sekä ylläpito Jopoxissa säilyy ennallaan.
  • Päivitetäänkö uutta Jopox+ appia? - Kyllä ja ahkerasti. Korjaamme bugeja, kehitämme ja parannamme käyttöä sekä tuomme tulevaisuudessa myös uusia ominaisuuksia. Pidäthän huolen, että sinulla on aina uusin versio sovelluksesta päivitettynä. Helpoiten tämä onnistuu sallimalla laitteesta automaattipäivitykset.

Mikäli tarvitsette apua uuden sovelluksen käytössä olethan yhteydessä tukeemme tuki@jopox.fi.

Salon Palloilijat ry

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh: 044 - 7060234

email: toimisto@salpa.net


LY 0139538-2