SalPa P14 KAHVIO-OHJEET


Yleistä:
Laske aina pohjakassa ennen kioski kertaa ja merkitse kassalippaassa olevaan vihkoon. Laske ja merkitse kahvion myyntitulot.
Jos joku tuote on loppumassa, ilmoita kioskivastaavalle (Maria Hammarberg, Wernerin äiti p. 040-3567688).

Maria huolehtii kioskitavarat peleihin tai sopimuksen mukaan. Valmet Areenalla on kioskikoppi missä kioskin pito/kahvinkeitto onnistuu. AVAIN siniseen konttiin on kioskitavaroiden mukana. Sinisestä kontista puolestaan löytyy vesihanan avain ja kioskikopin avain. Vesihanan sulku täytyy avata toimistossa sijaitsevan WC-tilasta (avain myös sinisessä kontissa).

Jokaisessa kotiturnauksessa kahviosta on vastuussa kaksi perhettä. Jos et pääse silloin, kun sinulla on vuoro, VAIHDA VUORO ITSE ajoissa jonkun kanssa. Whatsapissa voi myös kysellä tai olla suoraan Mariaan yhteydessä.

Kahviovastuut:
Perhe 1 suolainen tarjottava (sämpylöitä, ruisleipää, pasteijoita, pitsaa jne. Max.10 kpl).
Perhe 2 makea tarjottava (leivo itse, vaikka mokkapalaa tai osta esim. Pirkka pakaste donitseja).

Kioskin pystyttäminen: 45min ennen pelin alkua paikalle.


Korona-aika eli kesän ja syksyn 2022 erityisohjeet:
Kahviossa pitää olla aina vähintään kaksi hlöä myymässä, toinen käsittelee rahaa ja toinen annostelee kahvin ja hoitaa muut myytävät jutut. Maskisuositus kioskissa työskennellessä.
Käytä kertakäyttökäsineitä ja ahkerasti käsidesiä. Tiskille aina käsidesi asiakkaita varten, ja kerro myös, missä voi pestä käsiä. Joukkueen kioskitavaroissa on kertakäyttöhanskoja (latexia, ei allergisille).

Salon Palloilijat ry

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh: 044 - 7060234

email: toimisto@salpa.net


LY 0139538-2