Maksut

Kerhotoiminnan maksut

Kerhojen hinnat sisältävät ohjauksen ja jaoston toimintamaksun. Lisäksi laskutetaan seuran jäsenmaksu kalenterivuosittain, syksyllä aloittaessa laskutetaan puolet jäsen maksusta. Perhekerhoissa hinta on per osallistuva lapsi ja seuran jäsenmaksu menee vain lapsesta. Huolehdimme myös että kerhoilla on yleisiä varusteita kuten palloja, tötsiä, laina mailoja ja laseja.

Kerhotoimintaa ei ole valitettavasti kaudella 2022-2023.

Joukkue/Kausimaksu

Kausimaksulla katetaan joukkueen kulut. Kuten valmentajien ja toimihenkilöiden palkkiot, sarjamaksut, turnauskulut (erotuomaripalkkiot), pankin palvelumaksut, mahdolliset kuljetuskulut, joukkueen virkistystoiminnan kulut ja joukkueen yhteisvarusteet (esim. EA-välineet). Lisäksi kausimaksuun voi sisällyttää peliasumaksut, reenipaidat yms. Useimmiten ne laskutetaan kuitenkin tilatun mukaisesti erikseen. Joukkue laskeen tämän itse ja lisähankinnoista sovitaan joukkueen vanhempainillassa.

Toimintamaksu

Toimintamaksulla katetaan jaoston kuluja. Kuten osa seurakehittäjän palkasta, jopox toiminnanohjausjärjestelmä ja nettisivut, SSBL:n jäsenmaksu, jaoston vuokraamat varastotilat kaupungilta, avainlätkät, pallot ja muut jaoston yhteishankinnat, toimistopalveluja, valmentajien seuratuote (1 huppari tai kauluspaita /joukkue), jaostossa toimivien jäsenmaksut, maalivahti- ja lajiharjoittelu sekä valmentajille ja toimihenkilöille järjestettäviä koulutuksia. Toimintamaksu on kaudella 2022-2023 on 30€. Sisaralennus on 50% juniori-ikäisillä pelaajilla.

Seuran jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain, laskutus tapahtuu helmikuussa. Syksyllä liittyvät jäsenet maksavat puolikkaan jäsenmaksun kuluvalta vuodelta. Sillä katetaan seuran toimiston palveluita, toimistotiloihin liittyviä kuluja, sekä yhdistyksen hallintoon liittyviä maksuja. Jäsenmaksu on vuonna 2022-2023 on 30€.