!! TÄRKEÄ TIEDOTE !!Salon Palloilijat ry:n johtokunnan päätöksellä kaikki seuran harjoitukset on TOISTAISEKSI peruttu. Harjoitusten jatkamisesta tiedotetaan erikseen, valitettavasti tällä hetkellä tarkkaa päivämäärää ei voida sanoa. Tilanteen kehittymistä seurataan ja asioista tiedotetaan, kun lisätietoa saadaan. Jokainen on myös itse velvollinen seuraamaan ja noudattamaan viranomaisten ohjeita. Lajijaostojen tulee noudattaa myös liiton antamia ohjeita harjoittelu- ja kilpailutoiminnassa.

»

!! TÄRKEÄ TIEDOTE !!

Ei tiedotteita
Otteluita