Uusimmat koronaohjeet: Aikuisten treenit edelleen tauolla, junnuilla (alle 18v.) toiminta jatkuu
SalibandyJulkaistu: 15.01.2022 16.00

Uusimmat koronaohjeet: Aikuisten treenit edelleen tauolla, junnuilla (alle 18v.) toiminta jatkuu

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt 14.1.2022 Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia sekä tilojen sulkemista ja käyttöä koskevat uudet koronarajoitukset. Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa kielletään henkilömäärästä riippumatta kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa ja ulkotiloissa. Lisäksi aluehallintovirasto määrää alueellaan suljettaviksi yleisölle avoimet tai rajatun osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut asiakas-, osallistuja- ja odotustilat, joita käytetään joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajeihin, tansseihin, kuoro- ja harrastajateatteritoimintaan. Tilojen sulkeminen ei koske 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien harrastustoimintaa. Rajoitukset ovat voimassa 16.1.- 28.1.2022.

Liikuntahallien osalta tämä tarkoittaa seuraavaa:

Liikuntasalit ja -hallit sekä jäähalli ovat suljettuina aikuisten ryhmäliikunnalta ja joukkueurheilulta, yksilölliseen harjoitteluun varattuja vuoroja voi käyttää. Uimarantojen saunat pidetään suljettuina terveysturvallisuussyistä. Yleisötilaisuuksien kiellon vuoksi kahviotoiminta on kielletty liikuntapalvelujen tiloissa.

Päätös näiden tilojen sulkemisesta ei kuitenkaan koske
• Vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa
• Ammattiurheilua
• Yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa, kuten perheelle varattuja liikuntavuoroja
• Lakisääteisten palvelujen toteuttamista, kuten lääkinnällistä kuntoutusta

Lue kaupungin tiedote kokonaisuudessaan: https://salo.fi/?mid=4-3181

SalPa salibandyn toiminnassa siis alle 18-vuotiaiden joukkueet voivat jatkaa harjoittelua ja pelaamista normaalisti. Aikuisten treenivuorot on peruutettu kaupungin toimesta tilanvarausohjelma Timmistä. Myös sarjatoiminta on yli 18-vuotiailla tauolla ko.rajoitusten ajan.

Salibandyliiton viimeisin koronatiedote täällä:
https://salibandy.fi/fi/uutiset/koronainfo-29-12-2...