​SalPa Jalkapallon virallinen apteekki on Salon Vanha Apteekki
JalkapalloJulkaistu: 16.09.2024 11.23

​SalPa Jalkapallon virallinen apteekki on Salon Vanha Apteekki

SalPa Jalkapallon virallinen apteekki on Salon Vanha Apteekki!

Salon Palloilijoiden edustusjoukkueen salolainen maalitykki Olli Jakonen kävi tutustumassa SalPan uusvanhan yhteistyökumppani Salon Vanhan Apteekin tiloihin. Olli Jakonen on myös apteekin oma kummipelaaja tällä kaudella. Apteekkari Santero Morrin kanssa aloitettu yhteistyö on SalPalaisille tärkeä asia, onhan Salon suurimalla lajijaostolla nyt oma apteekki, jossa asioida!

Apteekkari Santero Morri, miksi koet tärkeäksi tehdä yhteistyötä SalPa Jalkapallon kanssa? "Liikunta edistää terveyttä. SalPalla on myös aktiivista junioritoimintaa lapsille ja nuorille - joukkueurheilu tuo iloa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä kehittää sosiaalisia taitoja."

Salon Vanhan Apteekin asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta palvelee kaikissa apteekkiasioissa. Apteekista noudat sähköisellä eReseptillä määrätyt lääkkeet, itsehoitolääkkeet ja erilaiset ravintovalmisteet hyvinvointisi tueksi. Apteekissa uusit helposti myös reseptit ja saat lääkkeiden annosjakelu- sekä yhteisvaikutuspalvelun. Henkilökunta auttaa juuri sinun ihotyypillesi sopivissa kosmetiikkavalinnoissa.

Koko seura siis asioimaan Salon parhaimpaan apteekkiin! 😍

Salon Palloilijat ry

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh: 044 - 7060234

email: toimisto@salpa.net


LY 0139538-2