Seuran jäsenmaksu 2024/25

Seuran jäsenmaksu on vuosittainen maksu jäsenilleen (harrastajille), jonka suuruuden tulevalle kaudelle päättää Seuran vuosikokous. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys seurassa harrastamiselle.

Seuran vuosikokous 17.4 vahvisti jäsenmaksuksi 35€, koskien kilparyhmiä/tavoitteellisia harrastajia.

Kokous vahvisti myös 15€ kerhojäsenmaksun (ei tavoitteellisten), koskien matalan kynnyksen toimintaa sekä aikuisten kuntoliikuntaryhmiä

Seuralla on käytössä varsinaisten jäsenten maksun lisäksi ainaisjäsenmaksu, ainaisjäsenyyden saa hankittua 250e hintaan. Kysy ainaisjäsenyydestä lisää toimistolta -> toimisto@salpa.net. Seuraan voi kuulua myös kannattajajäsenenä.

Jäsenmaksun maksanut 15 vuotta täyttänyt jäsen saa myös äänioikeuden Seuran vuosikokouksessa.

Jäsenmaksu ei ole missään kytköksissä Seuran lajijaostojen/harrastajaryhmien omiin toimintamaksuihin, vaan Seura perii jäsenmaksun kaikille yhteisten kulujen kattamiseksi.

Jäsenmaksutuloilla katetaan osa Seuran yhteisistä kuluista (mm. kirjanpito, web-sivut, hallinto, Seuran yhteiset koulutukset ja tilaisuudet, Seuran tilat, tapahtuma/ryhmävakuutuksia).

Jäsenmaksuetuja

Saat kunnian kantaa perinteikkään Seuran logoa rinnassasi. Fyysinen jäsenkortti jaetaan alkuvuoden aikana jäsenille.

Saat vaihtuvia alennuksia

  • Salon Autokoulu Oy, Epic Autokoulu
  • Bio Salo Alelippu 8€ ma-to arkinäytöksiin
  • Kiint.Oy Salon Pohjolantalo Helsingintie 18 saunatila 75€ (muille 150€)

Maksukäytäntö 2024/25 laskuun

Jäsen- ja seuramaksut laskutetaan suoraan pelaajilta ja jäseniltä. Ikäluokat tarkistavat ja täydentävät pelaajatietojen oikeellisuuden ja ilmoittavat pelaajamuutokset toimistolle. Toimistolta lähetetään laskut jäsenille uuden kauden alkaessa. Kesken kauden aloittavat saavat jäsenmaksut aloituksesta noin 2-3 viikon päästä. Laskut lähetetään sähköpostilla Jopoxin kautta.

Salon Palloilijat ry

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh: 044 - 7060234

email: toimisto@salpa.net


LY 0139538-2