Osoita tukesi Salon lasten ja nuorten liikuttajalle!
Salon Palloilijat ry:n toimintaa voi kannattaa liittymällä jäseneksi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja luomaan erilaisia liikuntamahdollisuuksia, myös kotiin ja luontoon, jotta nuoremme pysyvät liikkeellä. Jäsenenä tuet arkeamme näinä haastavampinakin aikoina, ja olet näin mukana mahdollistamassa lapsille ja nuorille erilaisia liikunta-aktiviteetteja.

Voit myös räätälöidä jäsenyydestä juuri sellaisen kuin itse haluat. Ota meihin yhteyttä, niin keksimme yhdessä parhaan tavan juuri sinulle tukea toimintaamme. Toivomme mukaamme aina myös uusia tekijöitä ideoimaan ja toteuttamaan. Halutessasi voit siis osallistua toimintaamme käytännössä, jolloin pääset myös itse näkemään kätesi jäljen.

Jäsenmaksumme on vuosikohtainen – 30€ (postitettuna 32€)
tai vaihtoehtoisesti ainaisjäsenyys – 100€ (postitettuna 102€)
Kortin maksu tapahtuu tilauksen yhteydessä!
Suosittelemme tilaamaan kortin postitettuna kotiin, sillä toimisto on tällä hetkellä suljettu/etätöissä.

Jäsenenä pääset nauttimaan jäseneduistamme, ja näin kannattamaan myös Salolaisia yrityksiä:
- Maran Klubi
- Elokuvateatteri Lumo
- Ravintola Olivia
- Gym&Fitness Center

Pidetään Salo liikkeellä, yhdessä!

Yhteystiedot: toimisto@salpa.net                    tai 044 – 7060 234