SalPa ry:n visio 2022 asti

Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti

Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan liikuntaa ja urheilua.

Salon Palloilijat ry on yleisseura missä kaikki lajijaostot ovat tasa-arvoisia.

Seuraa johtaa kaikista lajijaostoista valittu johtokunta. Johtokunta on sitoutunut seuran kehittämiseen.

Seuran talous on tasapainossa.

SalPan kaikissa lajijaostoissa valmentaminen on ammattimaista ja sitä johtaa jaostojen puheenjohtajat.

SalPa kouluttaa, kasvattaa ja välittää jokaisesta seuran urheilijasta ja seuratoimijasta.

SalPa tekee yhteistyötä muiden urheiluseurojen kanssa ja on osaltaan kehittämästä Saloa liikunta ja urheilu kaupunkina.

SalPalle salolaisuus on aina ensiarvoisen tärkeää ja yhteistyötä tehdään Salon kaupungin ja salolaisten yritysten kanssa.

SalPa salibandyn visio vuoteen 2022

Junioritoiminnan kasvattaminen tyttö- ja poikatoiminnassa siten, että vuosittain saadaan aina uusi ikäluokka mukaan G-junioreihin. Tehdään pelaajapolkusuunnitelma aina G-ikäisistä aikuisiin asti.

Kehitetään jaoston toimintaa salibandyliiton 360-seurakehitysohjelman mukaisesti. Jaostolla on seurakehittäjä tämän työn koordinointia varten.

Olosuhteiden parantaminen Pyritään vaikuttamaan olosuhdeasioihin (salivuorot ja salien varusteet).

Pyritään parantamaan yhteistyötä asiaan liittyvien tahojen kanssa (kaupunki ja muut seurat).

SalPa juniorijalkapallon visio vuoteen 2022

Seurassa kaikilla pelaajilla niin tytöillä kuin pojilla on mahdollisuus harrastaa jalkapalloilua omalla tasollaan.

Seuralla on toimiva pelaajapolku, joka mahdollistaa jalkapallon parissa toimimisen, joko pelaajana, valmentajana tai tuomarina.

Seuralla on toimiva järjestelmä, joka mahdollistaa valmentajien jatkuvan koulutuksen ja oppimisen. Ajantasainen valmennuslinjaus aktiivisessa käytössä.

Seurassa on akatemiatoimintaa pojille kaikissa ikäluokissa sekä tytöille 8v8 ikäluokkaan asti, joka mahdollistaa kilpapelaajille mahdollisuuden kehittyä lajin huipulle.

Seurassa on vähintään kaksi ammattivalmentajaa, joiden vastuulla on valmentajien tutorointi valmennuslinjan mukaisesti sekä akatemiavalmennus.

Seuralla on käytössä talvella 8v8 pelitapaan mitoitettu jalkapallohalli, joka yhdessä ammattivalmentajien kanssa tekee SalPasta yhden Varsinais-Suomen jalkapallokeskuksista.

Seurassa on vähintään 650 lisenssipelaajaa ja se on tunnettu jalkapallo seura sekä poika –että tyttöjalkapallossa Suomessa. Systemaattinen juniorityö tuottaa vuosittain 2-3 pelaaja seuran edustusjoukkueeseen.

SalPa jalkapallo edustuksen visio vuoteen 2022

Edustusjoukkue toimii salolaisen jalkapallon lippulaivana ja toimii näkyvänä osana yhteisöä Salossa.

Salon Palloilijoiden edustusjoukkueen tavoitteena/visiona on pelata sillä kilpailullisella tasolla, jonka kautta nuorilla pelaajilla on mahdollisimman hyvät mahdollisuudet päästä urallaan eteenpäin ja kehittyä pelaajina. Visiona on, että vuonna 2022 edustusjoukkueen avauskokoonpanosta puolet olisivat seuran omia kasvatteja.

Edustusjoukkue on joukkue, johon pääsyä salolaiset juniorit tavoittelevat.

SalPa taitoluistelun visio vuoteen 2022

Tähtiseurana toimivassa SalPan taitoluistelijoissa luistelee aloittelijoista kilpailijoihin 180 luistelijaa, heitä valmentaa seuran omat ja koulutetut valmentajat.

Takaamme, että luistelijamme saavat laadukasta ja vastuullista valmennusta. Jokainen luistelija huomioidaan yksilönä ja yhdessä.

Seura panostaa voimakkaasti valmentajien kouluttamiseen.

Seuran kilpailutoiminta on aktiivista ja seuralla on omia koulutettuja kilpailutuomareita.

Seuran organisaatio tukee kaikkien luistelijoiden mahdollisuuksia harrastaa taitoluistelua omalla tasollaan.

Seuran tarjoamat hyvät ympärivuotiset harjoittelumahdollisuudet, vanhempien ja yritysten sekä seudun oppilaitosten kanssa tehtävä yhteistyö antavat luistelijoille mahdollisuuden kilpailla Suomen huipulla.

Toiveena on kasvattaa luistelunharrastajien määrää niin kilpailu-kuin harrastetasolla.

SalPa kunnioittaa kaikkia seuratoimijoita

Salon Palloilijat ry:llä on pitkä historia ja suuri kunnioitus kaikkia SalPalaisia kohtaan. SalPalla on myös pitkä historia palkitsemiskulttuurissa.

Salon Palloilijat ry:n lajijaostot järjestävät omat kauden päätösjuhlat, joissa palkitaan ja muistetaan urheilijoita, toimijoita, perheitä ja yhteistyökumppaneita.

SalPa Gaala on moderni, muutaman vuoden perinteen omaava juhla, johon koko seura kokoontuu juhlimaan mennyttä urheiluvuotta.

SalPa Gaalan järjestelyistä vastaa kukin lajijaosto vuorollaan