Menestyksekäs SSO Perhefutis kevät takana
JalkapalloJulkaistu: 27.06.2024 14.03

Menestyksekäs SSO Perhefutis kevät takana

SSO Perhefutiksen kevätkausi on saatu päätökseen ja nyt Perhefutisjengi siirtyy kesälomalle. Viime vuoden ennätysosallistujamäärästä saatiin tälle kaudelle vieläkin kasvua ja tänä vuonna Perhefutis järjestettiin ensimmäistä kertaa kahdessa ryhmässä. Mukana on tällä kaudella huikeat 54 perhettä ja voimmekin ylpeänä todeta, että kun lapsella on paikalla aina vähintään yksi vanhempi, niin SSO Perhefutis liikuttaa viikoittain aina yli 100 salolaista!

Perhefutis toiminnan keskiössä on vanhemman ja lapsen yhteinen tekeminen ja yksinkertaisiin liikkeisiin ja välineisiin tutustuminen. Keväällä ollaan opeteltu ainakin potkaisemista, heittämistä, värien tunnistamista, juoksemista, hyppäämistä ja montaa muuta eri asiaa.

Perhefutiksen yhteistyökumppani Suur-Seudun Osuuskauppa on tänä vuonna halunnut tukea nimenomaan SalPan ruohonjuuritason toimintaa. SSO:n asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Anu Karppinen kertoo, että Perhefutiksen toiminta ja arvot ovat SSO:lle syy siihen, miksi se haluaa olla toiminnan nimisponsori. Lapsen ja aikuisen yhdessä tekeminen ja lapsen tutustuminen liikuntaan ovat niin tärkeitä asioita yhteiskuntavastuullisesti, että siinä on ilo olla mukana, kertoo Anu.

Hyvää kesää kaikille ja jatketaan taas 30.7, kun Perhefutiksen syyskausi starttaa!

Salon Palloilijat ry

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh: 044 - 7060234

email: toimisto@salpa.net


LY 0139538-2