SalPa rakentaa hyvinvoivaa Saloa
19.12.2019 9:53 Uutiset / Jaoston pääsivusto

SalPa - Hyvinvointia kaikille!

SalPa koko perheen liikuttaja – me yhdessä rakennamme hyvinvoivaa ja liikkuvampaa Saloa

Salon Palloilijat ry on perustettu vuonna 1956 Salossa. Salon Palloilijat ry tunnetaan SalPana niin Salossa kuin maakunnissa. SalPa on yleisseura, missä aktiivisina lajeina toimii jalkapallo, salibandy ja taitoluistelu. SalPa liikuttaa Salossa yli 1450 nuorta ja aikuista ja on Salon suurin urheiluseura.

64-vuotias yleisseura tekee työtä joka päivä hyvinvoivan ja liikkuvamman Salon seudun eteen. SalPa kehittää liikunta- ja urheilutoimintaa huomioiden kaikki ikäryhmät.

Olemme mukana niin päiväkoti, alakoulu, yläkoulu kuin toisenasteen koulumaailmassa sekä kerhotoiminnassa. Teemme vahvaa yhteistyötä Salon kaupungin kanssa ja panostamme seurana myös olosuhteiden kehittämiseen.

Meille SalPalaisille jokainen on tärkeä, olet sitten tyttö tai poika, nainen tai mies.

Määrätietoinen kehitys ja selkeä visio seuran kehittämisessä helpottaa työtä seurassa.

Jokaisella on mahdollisuus harrastaa tai liikkua myös tavoitteellisesti. Tarjoamme mahdollisuuden niin harrastajaryhmiin kuin kilpatason toimintaan.

Haluamme tarjota laadukasta toimintaa ikään ja sukupuoleen katsomatta ja ehkäistä drop out-ilmiötä.

Seuraa johtaa kaikista lajijaostoista valittu johtokunta. Johtokunta on sitoutunut seuran kehittämiseen. Seuran talous on tasapainossa.

SalPan kaikissa lajijaostoissa valmentaminen on ammattimaista ja sitä johtaa jaostojen puheenjohtajat.

SalPa kouluttaa, kasvattaa ja välittää jokaisesta seuran urheilijasta ja seuratoimijasta.

SalPa tekee yhteistyötä muiden urheiluseurojen kanssa ja on osaltaan kehittämästä Saloa liikunta ja urheilu kaupunkina.

SalPalle salolaisuus on aina ensiarvoisen tärkeää.

SalPa vaikuttavuus liikutuskertoina

SalPan harjoituksissa on liikutus kertoja lajiharjoituksissa keskimäärin viikossa 6 000 kappaletta. Tämän päälle kouluissa ja matalankynnyksen kerhoissa tapahtuvat liikuttamiskerrat joita tulee noin 1 000 kappaletta viikossa. Jokainen seurassa mukana olevan osallistujan pitää ilmoittaa itsensä jopox-sovelluksessa läsnä- tai poissaolevaksi harjoituksiin.

SalPa viestintä- ja markinointikanavat sisäisesti

sovelluksessa jokaisella pelaajalla on 1 tai useampi vanhempi taustalla. Käyntikertoja sovellukseen tulee viikossa n. 10 000 eli puolimiljoonaa kappaletta vuodessa. Keskimäärin jokainen kerta vie yli 10 sekunttia. Sovelluksen kautta on mahdollisuuksia viestiä henkilöille myös muista kuin harjoituksiin ja muihin tapahtumiin liittyvissä asioissa. Lisäksi sovellukseen on mahdollista saada näkyviin mainonnallista materiaalia. Viestit ja markkinointi on myös mahdollista kohdentaa vaikka 10-14-vuotiaiden tyttöjen vanhemmille!

SalPa viestintä- ja markkinointikanavat ulkoisesti

SalPa on seurana yhdistänyt internetsivunsa ja kaikki lajit löytyvät samojen sivujen alta. Nettisivujen kautta pääsee kiinni myös ilmoittautumisapplikaation selainversioon. SalPa on myös aktiivinen some-kanavien käyttäjä, pääosin sosiaalisessa mediassa käytämme Facebook, Twitter ja Instagram kanavia. Täällä toimivat niin seura kuin yksittäiset joukkueet. Seuran oma Youtube-kanava on seuraavana vuorossa.

SalPa salibandyn visio vuoteen 2022

Junioritoiminnan kasvattaminen tyttö- ja poikatoiminnassa siten, että vuosittain saadaan aina uusi ikäluokka mukaan G-junioreihin. Tehdään pelaajapolkusuunnitelma aina G-ikäisistä aikuisiin asti.

Kehitetään jaoston toimintaa salibandyliiton 360-seurakehitysohjelman mukaisesti. Jaostolla on seurakehittäjä tämän työn koordinointia varten.

Olosuhteiden parantaminen

Pyritään vaikuttamaan olosuhdeasioihin (salivuorot ja salien varusteet).

Pyritään parantamaan yhteistyötä asiaan liittyvien tahojen kanssa (kaupunki ja muut seurat).

SalPa juniorijalkapallon visio vuoteen 2022

Seurassa kaikilla pelaajilla niin tytöillä kuin pojilla on mahdollisuus harrastaa jalkapalloilua omalla tasollaan.

Seuralla on toimiva pelaajapolku, joka mahdollistaa jalkapallon parissa toimimisen, joko pelaajana, valmentajana tai tuomarina.

Seuralla on toimiva järjestelmä, joka mahdollistaa valmentajien jatkuvan koulutuksen ja oppimisen. Ajantasainen valmennuslinjaus aktiivisessa käytössä.

Seurassa on akatemiatoimintaa pojille kaikissa ikäluokissa sekä tytöille 8v8 ikäluokkaan asti, joka mahdollistaa kilpapelaajille mahdollisuuden kehittyä lajin huipulle.

Seurassa on vähintään kaksi ammattivalmentajaa, joiden vastuulla on valmentajien tutorointi valmennuslinjan mukaisesti sekä akatemiavalmennus.

Seuralla on käytössä talvella 8v8 pelitapaan mitoitettu jalkapallohalli, joka yhdessä ammattivalmentajien kanssa tekee SalPasta yhden Varsinais-Suomen jalkapallokeskuksista.

Seurassa on vähintään 650 lisenssipelaajaa ja se on tunnettu jalkapallo seura sekä poika –että tyttöjalkapallossa Suomessa. Systemaattinen juniorityö tuottaa vuosittain 2-3 pelaaja seuran edustusjoukkueeseen.

SalPa jalkapallo edustuksen visio vuoteen 2022

Edustusjoukkue toimii salolaisen jalkapallon lippulaivana ja toimii näkyvänä osana yhteisöä Salossa

Salon Palloilijoiden edustusjoukkueen tavoitteena/visiona on pelata sillä kilpailullisella tasolla, jonka kautta nuorilla pelaajilla on mahdollisimman hyvät mahdollisuudet päästä urallaan eteenpäin ja kehittyä pelaajina.

Visiona on, että vuonna 2022 edustusjoukkueen avauskokoonpanosta puolet olisivat seuran omia kasvatteja.

Edustusjoukkue on joukkue, johon pääsyä salolaiset juniorit tavoittelevat

SalPa taitoluistelun visio vuoteen 2022

Tähtiseurana toimivassa SalPan taitoluistelijoissa luistelee aloittelijoista kilpailijoihin 180 luistelijaa, heitä valmentaa seuran omat ja koulutetut valmentajat

Takaamme, että luistelijamme saavat laadukasta ja vastuullista valmennusta. Jokainen luistelija huomioidaan yksilönä ja yhdessä

Seura panostaa voimakkaasti valmentajien kouluttamiseen

Seuran kilpailutoiminta on aktiivista ja seuralla on omia koulutettuja kilpailutuomareita

Seuran organisaatio tukee kaikkien luistelijoiden mahdollisuuksia harrastaa taitoluistelua omalla tasollaan.

Seuran tarjoamat hyvät ympärivuotiset harjoittelumahdollisuudet, vanhempien ja yritysten sekä seudun oppilaitosten kanssa tehtävä yhteistyö antavat luistelijoille mahdollisuuden kilpailla Suomen huipulla.

Toiveena on kasvattaa luistelunharrastajien määrää niin kilpailu- kuin harrastetasolla

SalPa kunnioittaa kaikkia seuratoimijoita

Salon Palloilijat ry:llä on pitkä historia ja suuri kunnioitus kaikkia SalPalaisia kohtaan. SalPalla on myös pitkä historia palkitsemiskulttuurissa.

Salon Palloilijat ry:n lajijaostot järjestävät omat kauden päätösjuhlat, joissa palkitaan ja muistetaan urheilijoita, toimijoita, perheitä ja yhteistyökumppaneita

SalPa Gaala on moderni, muutaman vuoden perinteen omaava juhla, johon koko seura kokoontuu juhlimaan mennyttä urheiluvuotta. SalPa Gaalan järjestelyistä vastaa kukin lajijaosto vuorollaan.


   
Lisää uutisia
Salon Palloilijat
«  Syyskuu   »
Kategoriat