SALON PALLOILIJAT TUKEE LASTEN JA NUORTEN HARRASTAMISTA!
28.1.2020 15:16 Uutiset / Jaoston pääsivusto

SALPA TUKEE LASTEN JA NUORTEN HARRASTAMISTA!

Salon Palloilijat ry on mukana Salon kaupungin saamassa avustuksessa, jolla tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista.

Tuemme lasten harrastamista seurassamme myöntämällä tukea kohtuullisiin ja välttämättömiin harrastuskuluihin SalPan salibandy-, taitoluistelu- tai jalkapallotoiminnassa. Tarkoituksena on mahdollistaa harrastuksen jatkuminen silloin, kun osallistuminen on perheen taloudellisen tilanteen vuoksi muutoin uhattuna esim. yksinhuoltajuuden, työttömyyden, sairastumisen tms. vuoksi.

Avustusta haetaan Salon Palloilijat ry:n johtokunnalta vapaamuotoisella hakemuksella. jonka voi toimittaa osoitteeseen toimisto@salpa.net. Otsikkoon tieto, että kyseessä on harrastustukianomus.

Harrastustuki on aina tarveharkintaista ja sitä voidaan myöntää vuonna 2020 niin kauan kuin Salon Palloilijat ry:lle käyttötarkoitukseen myönnettyä rahaa on jäljellä.

Avustuksen ehdot:

Avustusta voivat hakea ainoastaan salolaiset lapset, nuoret tai lapsiperheet

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti

Summa määräytyy aina tapauskohtaisesti

Tukea ei makseta rahana hakijalle

Avustushaku on non-stop tyylinen ja Salon Palloilijat ry:n johtokunta käsittelee hakemukset aina

seuraavassa kokouksessaan. Johtokunta kokoontuu noin kuuden viikon välein.

Avustuspäätös on kertaluontoinen ja avustus on käytettävä vuonna 2020.

Tarkistattehan että hakemuksessa on ajantasaiset yhteystietonne (koko nimi, osoite, puhelinnumero)!

Tiedustelut: toimisto@salpa.net, puh. 044 706 0234 (ti, ke ja to klo 10-17)