Seuran uusi johtokunta ja puheenjohtaja valittu
3.6.2020 11:56 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Vesa Valkonen ja uusi johtokunta

Salon Palloilijoiden Ry:n vuosikokous pidettiin 2.6.2020 seuran toimistolla. Seuran pitkä-aikainen puheenjohtaja Vesa Valkonen jätti tehtävänsä ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin jalkapallojaoston puheenjohtaja Jukka Toivonen.

Uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Ilpo Vesterinen (jalkapallo), Viktor Limnell (jalkapallo), Petteri Heinonen (jalkapallo) ja Päivi Sorrola (taitoluistelu). Lisäksi johtokunnassa jatkavat Gitta Lietzen (taitoluistelu), Sari Sagulin (taitoluistelu), Anne Leppäkoski (jalkapallo), Sini Lungren (salibandy) ja Antti Heinonen (salibandy).

Tältä erää johtokunnassa lopettavat Tia Melava ja Marika Jokinen, joita seura haluaa kiittää työstä SalPan eteen!

Isoin kiitos kuuluu Vesa "Vesku" Valkoselle pyyteettömästä työstä SalPan koko seurayhteisön eteen! Kiitos Vesku!