SalPa Jalkapallon Perhefutis täydentää kesän futiskattauksen!
SeuraJulkaistu: 05.03.2023 10.29

SalPa Jalkapallon Perhefutis täydentää kesän futiskattauksen!

SalPan & Suomen Palloliiton Perhefutis tulee taas! Viime vuonna supersuosion saanut toiminta järjestetään koko kevään ja kesän ajan SalPan VA-Areenalla.

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen, suosittu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Valtakunnallinen Perhefutis-toiminta on osa Palloliiton Volkswagen-yhteistyökumppanuutta.

SalPan Perhefutiksesta vastaa varhaiskasvatuksen ammattilainen Henni Vuorinen. Henniä tukee vaihdellen SalPan liikunta-alan ammattilaiset Venla Inkinen, Otto Tapanainen sekä SalPan nuoret kesätyöntekijät.

Toiminta on tarkoitettu 2020-2021 vuonna syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Mukana on siis oltava aina vähintään yksi aikuinen lasta kohden. Hinta koko toiminnasta on 40e ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta sisältää SalPan korttelipassin, vakuutuksen ja ohjauksen.

Perhefutis pidetään aina tiistaisin klo 17:15-18:00 SalPan omalla Valmet Automotive Areenalla Paukkulassa. Ensimmäinen kerta pidetään 18.4. Perhefutis on lomalla 21.6-31.7 ja jatkuu jälleen 1.8.

Ilmoittautumaan -> https://salonpalloilijat.jopox.fi/jalkapallo/jaost...

Lisätietoja Otto Tapanaiselta,

puhelin: 0400 949625 tai email: otto.tapanainen@salpa.net