Lomake sulkeutuu 31.03.2023 12.00
Uutena SalPan järjestämä perheluistelu jossa lapsi ja aikuinen saavat yhdessä nauttia luistelusta.Taitovaatimuksia ei ole. Aikuinen toimii tarvittaessa lapsen apuna.

Alkaa keskiviikkona 7.9.22 SSO-hallissa 18.00 - 18.45.

Ryhmää ohjaa koulutettu ohjaaja.

Syyskauden maksu 95 €. S-etukortilla 5€:n alennus kausimaksusta. Kausimaksu sisältää vakuutuksen lapselle.

Perheluistelussa jokaisella lapsella tulee olla kypärä päässä. Muista tarkistaa myös luistinten kunto ennen jäälle tuloa. Hyvät ja teroitetut luistimet helpottavat luistelun oppimista.

Mukaan voit tulla myös kesken kauden.

Lisätietoja antaa luistelukouluvastaava Tiina Huhtala (tt.tiina.huhtala@gmail.com)
 Lomake sulkeutuu 31.03.2023 12.00

Aikuisluisteluryhmä harjoittelee jäällä kerran viikossa. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelua, sekä oman tason  mukaan elementtejä.

Kausi alkaa 7.9.22 klo 20.00 - 20.45 SSO-hallissa. Syyskauden maksu on 150€ + 30€ SalPan jäsenmaksu (maksetaan kerran vuodessa). Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi.

Aikuisluistelussa on aina hauskaa! Tämän ryhmän treeneistä ei menoa, meininkiä ja ääntä puutu :)

Tervetuloa mukaan!

Lomake sulkeutuu 31.03.2023 12.00
SalPan järjestämä suosittu SSO-Luistelukoulu alkaa keskiviikkona 11.1.23 SSO-hallissa 18.00 - 18.45.

Vaihtoehdot ovat:
1. 1x jää  ke klo 18-18.45 SSO-halli

SSO-luistelukouluun ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat. Luistelukoulussa opetellaan luistelemaan leikin varjolla, taidon ja iän mukaan jaetuissa ryhmissä. Luistelukoulun tavoitteena on oppia luistelun perusasioita. Kokeneempien luistelijoiden ryhmissä harjoitellaan myös ensimmäisiä hyppyjä ja piruetteja.

Jäällä lapsista huolehtivat koulutetut ohjaajat sekä apuohjaajat.

Kevätkauden maksu  70 €/  + SalPan jäsenmaksu 30 €/vuosi.
 S-etukortilla 5€:n alennus kausimaksusta. Kausimaksu sisältää vakuutuksen.

Lapset voivat käydä kaksi kertaa tutustumassa lajiin. Ilmoittauduthan kuitenkin ensin alla olevalla lomakkeella.

Luistelukoulussa jokaisella lapsella tulee olla kypärä päässä. Muista tarkistaa myös luistinten kunto ennen jäälle tuloa. Hyvät ja teroitetut luistimet helpottavat luistelun oppimista.

Mukaan voit tulla myös kesken kauden.

Oma ryhmä 6-10-vuotiaille erityislapsille (otathan yhteyttä Tiina Huhtalaan ennen ilmoittautumista).

Mikäli luistelun perustaidot ovat jo kunnossa, kannattaa kysyä siirtymistä suoraan muihin harrastajaryhmiin.