SALPAN TALVIPÄIVÄT
7.1.2019 11:35 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Koko SalPalle yhteistä toimintaa helmikuussa!

SALPAN TALVIPÄIVÄT

Helmikuussa 3. ja 10. päivä järjestetään VihtiSki:ssä SalPan talvipäivät. Päivillä on monenlaista toimintaa kaiken ikäisille.

Hissilipun koko päiväksi saa alennettuun "SalPahintaan" 25€ (norm. 34€) ja niille jotka eivät halua mäkeen on tarjolla winterpark, jossa on paljon tekemistä esim. pomppulinnoja, pulkkamäkiä, vaijeriliukua ja tuubimäkeä. Winterpark SalPalaisille 5€ (norm. 10€). Jos ei ole omia laskuvälineitä, saa paikanpäältä vuokrattua välineet 15€ koko päiväksi.

SalPalle on varattu aivan rinteen vieressä oleva golfklubi yksityiskäyttöön, jossa on mahdollisuus buffetruokailuun tai vaikka lämmittelyyn päivän aikana. Tapahtuma on avoin kaikille SalPalaisille ja kaverit, sekä sukulaisetkin voi ottaa mukaan. Lippuja tapahtumaan voi ostaa VihtiSki:n verkkokaupasta, johon tulee oma SalPa osio, sekä paikanpäältä tapahtumapäivänä. Linkki nettikauppaan.

Toivottavasti nähdään isolla joukolla Vihdissä ja vietetään riehakkaat pari päivää nauttien ulkoilmasta, ohjelmasta ja hyvästä seurasta!