Kauden 2019-2020 palkitut
Julkaistu: 25.06.2020 00.00

Kauden 2019-2020 palkitut

Kauden 2019-2020 palkitut ja perustelut:

Kiertopalkinnot + pieni pokaali:

Harrastetason paras: Ella Jokinen, Harkoissa lähes aina, kysyy apua ahkerasti jos tarvii ja iloitsee pienistäkin onnistumisista.

Kauden Valmentaja: Elli Elo, Iloinen, ahkera ja aina valmis tulemaan valmentamaan, pidetty ohjaaja.

Kauden Tsemppari: Veera Paatero, Loukkaantumisista huolimatta palaa aina vahvempana takaisin, harjoitusmotivaatio kohdallaan.

Kauden Muodostelman Tsemppari: Liina Pulkkinen, Superempaattinen luistelija, joka lohduttaa, tukee ja tsemppaa joukkuekavereitaan. Huomaa heti, jos jollain joukkuekaverilla ei ole kaikki hyvin. Käy ahkerasti harjoituksissa pitkästä koulumatkasta huolimatta.

Kauden Yllättäjä: Roosa-Maria Lindblom, Hiljainen puurtaja, joka yhtäkkiä osasi kaikkea uutta. Ahkera harjoituksissa kävijä.

Pieni pokaali:

Kauden Aktiivi: Ella Lahti, Aina harjoituksissa, niin aamulla kuin iltapäivällä. Jaksaa myös puurtaa ja kehitystäkin on tullut.

Kauden Luistelukoululainen: Milja Mäntylä, Käynyt ahkerasti koko kauden harjoituksissa. Sinnikäs, oppinut luistelun alkeet ja rohkaistunut mielettömästi kauden aikana.

Kauden Lilli: Heta Jussilainen, Oppinut vuoden aikana paljon. Valssihyppy on isompi, kuin monella muulla saman ikäisellä.

Kauden Mini: Maisa Rahko, Iloinen ahertaja, jaksaa kuunnella ja toteuttaa ohjeita.

Kauden Tintti: Fanni Karttunen, Ahkera puurtaja, joka on kauden aikana oppinut niin taitoluistelun temppuja kuin keskittymistäkin.

Kauden B- tai C-Silmu: Kiira Koskinen, Taitava oppija ja osaa korjata ohjeista. Hieno kisamenestys!

Kauden K: Marja Andreeva, Marjalla on paljon asiaa, harjoituksissa jaksaa kuitenkin keskittyä. Aluemestari ja kultafinaalipaikka.

Kauden A: Camilla Saurén, Alkanut kukoistamaan, oppinut paljon kauden aikana. Aina hyvällä päällä.

Kauden Taitaja: Ella Somerpalo, Hyvin kisoissa pärjännyt ja ahkerasti harjoitellut. Mukana myös jo ohjaajatoiminnassa.

Kauden Harrastaja: Elli Mäkinen, Ahkera, innokas ja tunnollinen harjoittelija, kiinnostunut lajista ja uuden oppimisesta.

Kauden M1: Sonja Tepponen, Määrätietoinen harjoittelija, Ei valita vaan keskittyy tekemiseen. Esiintyessään puhkeaa kukkaan.

Kauden M2: Ilona Huhtala, Kehittynyt kauden aikana. Päämäärätietoinen ja haluaa oppia uutta. Keskittyy treeneissä ja toimii ohjeiden mukaan.

Nalle hoitoon vuodeksi: Lari Haanpää, Poika jaksaa puurtaa sekä kotona että hallilla. Vanhemmat ovat vahvana taustatukena.

Kauden aktiivisin perhe: Hillervot, Lapset ja äiti aktiivisesti luistelevat. Äidistä on ollut suuri apu puvustuksissa ja kisapuvuissa. Lapset ovat tuttu näky myös lapputytön roolissa.

Kauden aikuinen: Monica Hinkkanen, On oppinut kauden aikana tosi paljon. Harjoittelee ahkerasti jäällä ja jään ulkopuolella. Haluaa oppia ja kysyy aktiivisesti ohjeita. Käy ahkerasti myös leireillä.

Seuran uusimmat
Salon Palloilijat ry

Helsingintie 18, 24100 SALO

Puh: 044 - 7060234

email: toimisto@salpa.net


LY 0139538-2